-10% ekstra na wszystkie produkty. Skorzystaj z kodu DODATKOWE10 i kupuj jeszcze taniej!
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO I ALLEGRO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Pierścionek złoty różaniec na palec z cyrkonią PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-11-20 13:56:29
Autor: Renata
Jestem bardzo zadowolona i z różańca i obsługi. Różaniec ładnie się prezentuje, jak i grawer. Przesyłkę otrzymałam pocztą praktycznie na drugi dzień od dokonania zakupu
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5224389
Ocena:
Dodano: 2020-11-18 19:15:03
Autor: Paweł Korgol
Wszystko super. Expresowa przesyłka. Megazadowolony
Zawieszka złota literka M serduszko GRAWER GRATIS FUG3F1B-462F4
Ocena:
Dodano: 2020-11-18 13:19:58
Autor: Renata Miodeck
Polecam wszystkim jestem bardzo zadowolona
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Celebration 2021 5553339
Ocena:
Dodano: 2020-11-18 13:16:04
Autor: Marzena Ałdaś
Piękny, cudnie zapakowany z piękną tabliczką z życzeniami. Zamówienie zrealizowane expresowo. Gorąco polecam!
Kolczyki srebrne z cyrkoniami KFUG024
Ocena:
Dodano: 2020-11-18 11:40:30
Autor: Agnieszka Rosiak
Bardzo ładne i błyszczą. Trochę duże
Figurka SWAROVSKI • Hoot - Happy Holidays, Annual Edition 2017 5286202
Ocena:
Dodano: 2020-11-16 10:12:56
Autor: Zbigniew Juszczak
Polecam
Bransoletka damska Manoki z pereł BA812
Ocena:
Dodano: 2020-11-16 07:46:42
Autor: Aleksandra Kotuła
śliczna
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534328
Ocena:
Dodano: 2020-11-15 19:51:11
Autor: Izabela Wagner
Bardzo ładnie wykonany, pięknie się prezentuje.
Charms Rajski ptak FUG0376
Ocena:
Dodano: 2020-11-14 14:49:07
Autor: Ewelina Karwala-Ślusarczyk
Przepiękny charms, bardzo starannie wykonany. Polecam
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Celebration 2021 5553339
Ocena:
Dodano: 2020-11-14 10:30:51
Autor: KAROLINA Zakrzewska
Piękny przedmiot, cięzki, elegancki. Pięknie zapakowany. Cudo na prezent dla kobiety.
Charms Ornament FUG0526
Ocena:
Dodano: 2020-11-14 10:01:58
Autor: Agata Baranowska
Charms jest przepiękny
Pierścionek różaniec na palec z cyrkonią PS1865
Ocena:
Dodano: 2020-11-14 09:55:55
Autor: Adam Paruzel
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.01 ct
Ocena:
Dodano: 2020-11-07 08:46:46
Autor: Piotrek
Pierścionek piękny. Super kolor. Szybka realizacja, cena! Polecam
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-11-03 12:08:04
Autor: Marek Gembara
super sklep,polecam
Kolczyki SWAROVSKI • Minnie Hoop Pierced Earrings, Black, Gold-tone plated 5566692
Ocena:
Dodano: 2020-11-02 17:37:52
Autor: Malwina Szafran
Serdecznie polecamy, są cudowne
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szafirem 0.03 ct
Ocena:
Dodano: 2020-11-02 11:56:58
Autor: MAREK
Pierścionek zgodny z opisem. Piękny! Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, ekspresowo. Polecam zakup w tym sklepie.
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i rubinem 0.03 ct
Ocena:
Dodano: 2020-11-02 09:40:00
Autor: Ryszard Ogonowski
Transakcja odbyła się bez kłopotów. Otrzymałem towar tak, jak zamówiłem. Polecam, Ryszard
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, Pink 5354897
Ocena:
Dodano: 2020-11-02 08:29:34
Autor: Aleksandra Wosz
Przepiękny, gustowny długopis, transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie. Szczerze polecam
Pierścionek złoty różaniec na palec z cyrkonią PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-11-02 08:29:09
Autor: Agnieszka Repa
Przesyłka szybko i sprawnie, a pierścionek piękny
Charms Łapacz snów FUG0448
Ocena:
Dodano: 2020-11-01 17:54:36
Autor: Izabela Sankala-Ciuberek
Bardzo ładny charms, prezent urodzinowy, szybka dostawa, ładne pudełko i torebka prezentowa Serdecznie polecam
Pierścionek złoty różaniec na palec z cyrkonią PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-11-01 17:37:43
Autor: Magdalena Chróścińska
Pierścionek jest wspaniały jestem bardzo zadowolona wykonanie pierwsza klasa i cena bardzo dobra polecam
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szafirem 0.03 ct
Ocena:
Dodano: 2020-11-01 09:01:48
Autor: Janusz Staś
Przepiękny pierścionek dużo radości dla obdarowanej Super kontakt ze sprzedającym polecam
Pierścionek złoty różaniec na palec z cyrkonią PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-10-31 22:01:53
Autor: Agnieszka Repa
Piękna polecam i szybko sprawnie
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.01 ct
Ocena:
Dodano: 2020-10-31 18:45:20
Autor: Beata Sadowska
Wszystko ok, błyskawiczną wysylka, rewelacyjna cena
Kolczyki srebrne z krzyżykami FUGKSZ2_30_1
Ocena:
Dodano: 2020-10-31 18:05:16
Autor: BEATA SMOLEŃ
100%polecam
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.01 ct
Ocena:
Dodano: 2020-10-31 17:43:05
Autor: Klient
Super jakość. Polecam
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i topazem 0.04 ct
Ocena:
Dodano: 2020-10-31 16:04:24
Autor: Piotr Kociuba
Charms Nieskończone serca FUG0317
Ocena:
Dodano: 2020-10-31 15:51:17
Autor: Grażyna Brylant
Charms Srebrne niezapominajki z sercem FUG0568
Ocena:
Dodano: 2020-10-31 15:50:33
Autor: Grażyna Brylant
Charms Srebrne niezapominajki z sercem FUG0568
Ocena:
Dodano: 2020-10-31 15:49:56
Autor: Grażyna Brylant
Piękne....takie jak chciałam.
Bransoletka SWAROVSKI • Emily Gradient 5562130
Ocena:
Dodano: 2020-10-26 23:51:10
Autor: Mateusz Klusak
Pierścionek zaręczynowy z dwukolorowego złota brylantami i topazem 0.05 ct
Ocena:
Dodano: 2020-10-26 11:36:14
Autor: Jolanta Styka
bardzo ładny
Długopis żelowy SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534321
Ocena:
Dodano: 2020-10-26 08:21:17
Autor: Alicja Arasimowicz
Charms Koniczyna szczęścia FUG0498
Ocena:
Dodano: 2020-10-26 08:17:30
Autor: Mirka Budzanowska
Charms jest śliczny, dokładnie wykonany, na pewno spodoba się obdarowanej osobie
Pierścionek różaniec na palec z diamentem  P1865D
Ocena:
Dodano: 2020-10-22 17:22:01
Autor: Katarzyna
Różaniec zgodny z opisem. Piękny! Grawer ładny. Kontakt ze sprzedawcą wzorowy. Dostawa ekspresowa. Polecam każdemu.
Charms • Zawieszka ze zdjęciem • Serce ażur • Różowe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-10-21 22:26:50
Autor: Agata Borkowska
Charms Gwiazdy i księżyc FUG0573
Ocena:
Dodano: 2020-10-21 09:50:25
Autor: Rafał Wróblewski
Zawieszka srebrna literka A z cyrkoniami FUGLZ0002_A
Ocena:
Dodano: 2020-10-21 08:43:26
Autor: Agnieszka Krawczyk
Zawieszka jest bardzo ładna. Jestem zadowolona z zakupu. Polecam!
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Celebration 2020 5479564
Ocena:
Dodano: 2020-10-17 17:00:08
Autor: Weronika krok
Towar super, dostawa błyskawiczna. Polecam
Charms Kamień urodzinowy październik FUG0387
Ocena:
Dodano: 2020-10-15 12:32:30
Autor: Danuta Mieleszko
Danuta
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami 0.05 ct
Ocena:
Dodano: 2020-10-14 20:53:48
Autor: Karolina Topczewska
Piękny, wygląda jak obrączka.Cudnie wykonany!
Charms Matka i córka FUG0223
Ocena:
Dodano: 2020-10-13 19:06:29
Autor: Elżbieta Jędrasiak
Charms bardzo ładny. Dostawa szybka. Polecam wszystkim
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.03 ct
Ocena:
Dodano: 2020-10-12 19:20:09
Autor: Adam Bęben
Piękne wykonanie polecam
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.01 ct
Ocena:
Dodano: 2020-10-12 18:47:03
Autor: Renata Ofiarowicz
ierścionek B.ładny.
Długopis żelowy SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534325
Ocena:
Dodano: 2020-10-12 18:06:40
Autor: Justyna Tomkowska
Długopis jest śliczny,zamówienie zrealizowane bardzo szybko wiec jak najbardziej polecam zakup w tym sklepie , jestem mega zadowolona z obsługi .
Charms • Zawieszka ze zdjęciem • Serce ażur • Różowe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-10-09 12:29:47
Autor: KLAUDIA PTAK
Piękny profesjonalne wykonanie. Genialny na prezent. Polecam!!!
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.01 ct
Ocena:
Dodano: 2020-10-08 03:02:19
Autor: Justyna Turlińska
pierścionek spełnia moje oczekiwania.Jest śliczny oraz elegancki. POLECAM.
Naszyjnik SWAROVSKI • Tropical Flower Pendant, Pink 5524356
Ocena:
Dodano: 2020-10-07 11:30:52
Autor: Marcin Królikowski
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szafirem 0.05 ct
Ocena:
Dodano: 2020-10-05 20:56:28
Autor: Krzysztof Wierszewski
Bardzo ładnie wygląda założony na palcu, przyciąga wzrok, wielkościowo jest w sam raz. Najważniejsze - żonie się podoba :)
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i ametystem 0.01
Ocena:
Dodano: 2020-10-05 17:26:41
Autor: Ma Vets
Ok
<<   <   1 234   >   >>