INFOLINIA | RABATY NEGOCJACJA CEN
+48 512 618 571 +48 17 853 37 10 (od 10.00 do 19.00)
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO I ALLEGRO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Pierścionek zaręczynowy z brylantami 0.04
Ocena:
Dodano: 2018-05-22 08:22:26
Autor: Piotr Żytnik
Delikatny, ładny, zgrabny, przyjemny. Podoba się.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5224389
Ocena:
Dodano: 2018-05-19 14:36:59
Autor: Sylwia Frątczak
Przepiękny długopis. Bardzo szybka dostawa. Polecam !
Brelok SWAROVSKI • Arnold Brown 5039235
Ocena:
Dodano: 2018-05-19 11:06:18
Autor: Katarzyna Ogórek
Bardzo ładny breloczek
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Ballpoint Pen, Rose 5354896
Ocena:
Dodano: 2018-05-18 17:11:37
Autor: Aleksandra Pięta
Piękna rzecz, będzie doskonałym prezentem dla osób ceniących jakość i lubiących odrobinę luksusu. Kryształy w słońcu lśnią oszałamiająco. Bardzo przyjemny w użytkowaniu, czuć wysoką jakość wykonania.
Naszyjnik SWAROVSKI • Fit Choker, Gray, Ruthenium plating 5355185
Ocena:
Dodano: 2018-05-18 12:27:04
Autor: Halina Brylska
Piękny
Długopis SWAROVSKI • Crystalline Pen White 5224392
Ocena:
Dodano: 2018-05-17 20:21:18
Autor: EWELINA PŁACHCZYŃSKA-STRUŚ
Długopis jest śliczny! Ekspresowo zrealizowane zamówienie. Gorąco polecam!
Figurka SWAROVSKI • Unicorn 5376284
Ocena:
Dodano: 2018-05-14 21:00:41
Autor:
Naszyjnik SWAROVSKI •  Lovely Necklace, White, Gold plating 5405576
Ocena:
Dodano: 2018-05-12 19:38:46
Autor: Lena
Piękny. Pięknie się prezentuje na szyji ☺
Spinki do mankietów SWAROVSKI • Gentleman Cufflinks 5352225
Ocena:
Dodano: 2018-05-12 17:14:12
Autor: Aniela Włodarczyk Zakład Utylizacyjny Sp. z o.o.
Spinki są przepiękne. Dziękuję.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, Light Lilac 5354901
Ocena:
Dodano: 2018-05-12 11:59:00
Autor: Emilia Fijałkowska
Długopis jest śliczny, pięknie zapakowany. Dostawa przebiegła bezproblemowo i bardzo szybko. Produkt 100 % zgodny z opisem. Bardzo polecam!
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5224384
Ocena:
Dodano: 2018-05-11 19:26:50
Autor: Krzysztof Trubacz
Długopis przepiękny pomimo grawerowania przesłany błyskawicznie. Polecam tego sprzedawcę
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, Pink 5354897
Ocena:
Dodano: 2018-05-10 22:56:59
Autor: Natalia Bączek
Wspaniale nadaje się na prezent . Bardzo dobry wybór. Polecam
Kolczyki SWAROVSKI • Bella Złote 901640
Ocena:
Dodano: 2018-05-05 13:42:57
Autor: Paulina Małota
Sa cudne❤
Kolczyki SWAROVSKI • Bella V Pierced Earrings, Gray, Rose 5299317
Ocena:
Dodano: 2018-05-03 12:19:33
Autor: BARBARA FEDORCZAK
Kolczyki bardzo ładne, polecam zakup.
Naszyjnik SWAROVSKI • Ginger Layered Pendant, Blue 5273012
Ocena:
Dodano: 2018-04-30 08:49:40
Autor: Aga Z
Śliczny, pięknie się prezentuje, udany zakup
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2018-04-28 10:59:28
Autor: Anna M.
Oryginalny i bardzo elegancki różaniec, który ma się zawsze przy sobie. Polecam.
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2018-04-28 09:22:00
Autor: Justyna Dziadyk
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2018-04-27 19:32:22
Autor: Iwona Rozwałka
Różaniec przepiękny idealnie komponujen się na damskiej dłoni z pierscionkiem zaręczynowym lub obrączka. Polecam jako prezent dla osoby bliskiej
Charms Koniczyna FUG0015
Ocena:
Dodano: 2018-04-26 21:11:22
Autor: Marek Grochowski
Kolczyki SWAROVSKI • Fun Pierced Earrings 5225724
Ocena:
Dodano: 2018-04-25 21:29:59
Autor: Mj
Pełen profesjonalizm
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2018-04-19 17:19:54
Autor: Marcin Śliwiński
Naszyjnik SWAROVSKI • Sparkling Key Pendant 5368263
Ocena:
Dodano: 2018-04-12 12:13:57
Autor: Lola
Bardzo elegancki , cudownie wyglada
Swarovski Remix Collection ★ Crystal Spike, White, Rose gold plating 5365756
Ocena:
Dodano: 2018-04-11 14:49:38
Autor: Anna Krol
Wspaniała bransoletka.Serdecznie polecam.
Naszyjnik SWAROVSKI • Lilia Strandage 5374335
Ocena:
Dodano: 2018-04-11 13:38:35
Autor: Joanna Wieczorek
Przepiękny! Wart swojej ceny. Sprzedawca wyjątkowo solidny. Polecam
Etui SWAROVSKI • High Smartphone Incase with Bumper, iPhone® 7, Black 5353239
Ocena:
Dodano: 2018-04-11 11:20:38
Autor: Janeta Romanek
Etui przepiękne super się błyszczy. Sprzedawca pogodny polecenia bardzo szybka wysyłka.
Pierścionek zaręczynowy z brylantem 020
Ocena:
Dodano: 2018-04-09 19:57:19
Autor: Paw3l
Piękny pierścionek. Jestem bardzo zadowolony.
Pierścionek różaniec na palec PSS1865
Ocena:
Dodano: 2018-04-03 13:53:43
Autor: Aleksander Bieliński
Serdecznie polecam wszystko zgodnie z oczekiwaniem i przebieg transakcji i pierścionek
Charms Błękitna miłość FUG0265
Ocena:
Dodano: 2018-03-29 14:52:01
Autor: Hanna Kiałka
Charms Wróżka FUG0213
Ocena:
Dodano: 2018-03-29 09:17:58
Autor: Agnieszka Karankiewicz
Bardzo ładny drobiazg ☺️
Charms Aparat FUG0304
Ocena:
Dodano: 2018-03-29 08:37:49
Autor: Sylwia Radomska
bardzo ładny ale wydaje się cieżki i czasem układa się nie tak jak byśmy chcieli od tzw d... strony ;) bardzo fajna jakość i sklep godny polecenia ;)
Charms Pawie pióra FUG0309
Ocena:
Dodano: 2018-03-29 08:26:41
Autor: Marzena
Misternie zrobiony,delikatny,ożywia całą bransoletkę, gorąco polecam. Warto go mieć.
Charms Promienny motyl  FUG0014
Ocena:
Dodano: 2018-03-20 21:10:09
Autor: Aurelia Rutowicz
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2018-03-20 18:17:51
Autor: Marta
Bransoletka SWAROVSKI • Glance Bangle Blue 5294964 5294965 5272073
Ocena:
Dodano: 2018-03-20 17:15:49
Autor: Maria
Bardzo piękna.Warta tych pieniędzy
Kolczyki SWAROVSKI • Iconic Swan Pierced Earring Jackets 5193949
Ocena:
Dodano: 2018-03-20 14:34:30
Autor: Patrycja
Kolczyki są przepiękne! Sam sklep ma same plusy. Darmowa szybka dostawa, konkurencyjna cena i solidnie zapakowana paczka. Polecam
Pierścionek różaniec na palec P1865
Ocena:
Dodano: 2018-03-20 06:52:06
Autor: Damian Kozieł
Rożaniec bardzo ładny, delikatn.
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Różowe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2018-03-18 14:41:20
Autor: Małgorzata
Bardzo ładne, osobiste,a o to właśnie chodzi.Dzięki takim drobiazgom każda bransoletka jest niepowtarzalna i tworzy własną historię!
Pierścionek różaniec na palec P1865
Ocena:
Dodano: 2018-03-17 21:25:33
Autor: Damian Kozieł
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2018-03-17 14:50:10
Autor: Rafał
Super różaniec, jestem bardzo zadowolony. Ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam. Dziękuję.
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.05
Ocena:
Dodano: 2018-03-16 22:26:28
Autor: Alejandro Coloma
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i rubinem 0.09
Ocena:
Dodano: 2018-03-16 17:33:48
Autor: Arkadiusz Wojtak
Bardzo ładny pierścionek. Miła i profesjonalna obsługa. Bardzo dziękuję :)
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2018-03-16 15:19:07
Autor: Ola
Cudo! Jakość mega <3
Charms FUG0211
Ocena:
Dodano: 2018-03-16 10:36:45
Autor: Bożena Syrek
Zawieszka bardzo ładna, szybka realizacja, w tym sklepie często są promocje i przesyłki bezpłatne. Polecm
Srebrna bransoletka • FUG0286R
Ocena:
Dodano: 2018-03-16 09:29:38
Autor: Jolanta Fil
Bardzo ładna bransoletka. Ładne ozdobne zapięcie.
Kolczyki SWAROVSKI • Heap Pierced Earrings 5364315
Ocena:
Dodano: 2018-03-16 09:27:39
Autor: Anna Krol
Kolczyki piękne,bardzo eleganckie,ślicznie się prezentują.Polecam!
Figurka SWAROVSKI • Rocking Angel 5287215
Ocena:
Dodano: 2018-03-12 10:11:32
Autor: ANNA BAJSAROWICZ
Dziękuję za w pełni udaną transakcję :-) Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, ekspresowa wysyłka :-) POLECAM w 100% :-)
Charms RÓŻOWE SERCA ❤  FUG0290
Ocena:
Dodano: 2018-03-11 14:20:58
Autor: Iwona
śliczności, polecam!
Charms Motyle FUG0307
Ocena:
Dodano: 2018-03-10 17:40:35
Autor: ANETA GLAZEWSKA
Śliczny...delikatny
Kolczyki SWAROVSKI • Bella Złote 901640
Ocena:
Dodano: 2018-03-10 15:31:50
Autor: Paulina
Piękne :)
Zestaw SWAROVSKI • Fun Set 5227970
Ocena:
Dodano: 2018-03-09 22:00:10
Autor: Dorota Orłowska
<<   <   1 234   >   >>