INFOLINIA | MASZ PYTANIE NAPISZ
+48 512 618 571 +48 17 853 37 10 (od 10.00 do 19.00)
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO I ALLEGRO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-02-21 22:58:20
Autor: Sylwek
Goraco polecam ,swietne wykonanie
Pierścionek zaręczynowy z brylantem 0.4
Ocena:
Dodano: 2020-02-21 20:38:23
Autor: Artur K.
Bardzo elegancki delikatny pierścionek, zamówienie doszło błyskawicznie, polecam! :)
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i topazem 0,05
Ocena:
Dodano: 2020-02-21 10:23:45
Autor: Patryk Mgłosiek
Super kontakt , super szybka dostawa ! 5 *
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5351074
Ocena:
Dodano: 2020-02-20 23:40:19
Autor: Małgorzata
Długopis śliczny, kupiony na prezent, bardzo się spodobał, grawer w cenie, czytelny i ładny. Polecam
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534325
Ocena:
Dodano: 2020-02-20 22:48:37
Autor: Dorota Szewczuk
Piękny długopis , super obsługa
Zawieszka złota literka D serduszko GRAWER GRATIS FUGED3D-61821
Ocena:
Dodano: 2020-02-20 20:42:07
Autor: Dagmara
Piękna zawieszka. Polecam !!!
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Granatowa cyrkonia
Ocena:
Dodano: 2020-02-20 18:59:18
Autor: Barbara
Super jakoś, polecam !!!!!!!
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Granatowa cyrkonia
Ocena:
Dodano: 2020-02-20 18:06:42
Autor: Paulina Kurowska
Bardzo ładne wykonanie, mam nadzieję że tak samo super będzie trwałe:)
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem i grawerem  •  Serce ażurowe
Ocena:
Dodano: 2020-02-20 14:04:33
Autor: Maciej Dolatowski
Produkt super, prezent się udał. Podejście sprzedającego super
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem i grawerem  •  Serce
Ocena:
Dodano: 2020-02-20 13:55:07
Autor: Tadeusz Junak
Super! Można sprawić komuś miłą niespodziankę, polecam.
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem i grawerem  •  Serce ażurowe
Ocena:
Dodano: 2020-02-20 09:25:11
Autor: Aleksandra Drelinkiewicz
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-02-20 09:14:32
Autor: Karolina
Piękny charms, dobrze wykonany. Wysyłka bardzo szybko. Jestem zadowolona. Polecam
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce
Ocena:
Dodano: 2020-02-20 08:31:34
Autor: Kamila
Charms wygląda przecudnie, jestem pod wrażeniem.
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Łapka
Ocena:
Dodano: 2020-02-20 08:12:06
Autor: BEATA GRAJEWSKA
Piękne wykonanie, dokładne zdjęcie. Wzbudza zachwyt i każdego.
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Łapacz snów
Ocena:
Dodano: 2020-02-20 08:11:56
Autor: Małgorzata Bronder
Piękna zawieszka Starannie wykonana
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-02-20 08:08:25
Autor: Łukasz Sak
Jak zawsze wszystko w jak najlepszym porządku. Prezent bardzo udany. Zrobił furorę. P.S. Gdyby każdy miał takie podejście do klienta jak FUGART to wystawianie opinii nie byłoby potrzebne. Pozdrawiam i do następnych zakupów !!!
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-02-20 08:03:21
Autor: Andrzej Tarnawczyk
Wszystko ok, szybka przesyłka, polecam.
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-02-20 08:01:29
Autor: Marcin Filipek
Piękny wyrób. Polecam.
Bransoletka  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Skrzydła
Ocena:
Dodano: 2020-02-20 08:01:24
Autor: Karolina Pudełko
Piekne wykonanie! Super jakosc! Szczerze polecam!
Naszyjnik męski • nieśmiertelnik Manoki Grawer Gratis WA198M
Ocena:
Dodano: 2020-02-19 20:38:45
Autor: Kamil Depciuch
Ok
Charms Pszczoła FUG0260
Ocena:
Dodano: 2020-02-19 07:42:49
Autor: Tomasz Burski
OK
Bransoletka SWAROVSKI • Diagonal Bracelet Leather 5159648
Ocena:
Dodano: 2020-02-19 07:18:59
Autor: Weronika Kaleta
Swarovski kolczyki • Fit Tassels 5490190
Ocena:
Dodano: 2020-02-18 20:10:05
Autor: Arkadiusz Bień
Towar, realizacja oraz obsługa na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim, którzy planują zakupy jubilerskie. Obecna właścicielka kolczyków również bardzo zadowolona i wygląda na milion dolarów ! Jeszcze raz polecam.
Łańcuszek zabezpieczający FUG0388
Ocena:
Dodano: 2020-02-18 14:32:04
Autor: Agnieszka Rączka
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-02-18 07:32:31
Autor: Jacek Biel
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-02-18 07:32:10
Autor: Jacek Biel
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534326
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 18:29:58
Autor: IWONA
Bardzo efektowny i przyjemny w użytkowaniu . Grawer wykonany bardzo dyskretnie . Swietny na spersonalizowany prezent. Polecam
Pierścionek zaręczynowy z brylantami 0.12
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 17:44:06
Autor: Mateusz
Przepiękny delikatny ukochanej bardzo się spodobał szczerze polecam !!
Pierścionek zaręczynowy z brylantami 0.12
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 17:42:12
Autor: Mateusz
Przepiękny delikatny ukochanej się bardzo spodobał naprawdę szczerze polecam ????
Kolczyki SWAROVSKI • SYMBOLIC 5510067
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 17:41:31
Autor: Anna
Wszystko jak najbardziej ok
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5351074
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 17:11:01
Autor: Klient
Polecam, długopis jest bardzo ładny.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5351074
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 17:10:26
Autor: Klient
Polecam - jakoś świetna. Długopis się prezentuje bardzo ładnie.
Pierścionek zaręczynowy z cyrkoniami
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 16:02:26
Autor: Marek Przewoźniak
Wszystko zgodnie z ustaleniami
Charms Miłosne serca FUG0018
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 14:35:45
Autor: Patryk
Produkt zgodny z opisem, ekspresowa wysyłka. Polecam
Kolczyki z kryształami Swarovskiego Spark Barete
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 13:42:17
Autor: BEATA AFTARCZUK
Kolczyki piękne, dokładnie takie jak w opisie. Dostawa błyskawiczna, bez problemów. Polecam.
Naszyjnik SWAROVSKI • Infinity Heart 5518868
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 12:58:26
Autor: Grzegorz Bartosik
To już mój kolejny zakup w Państwa sklepie. Cała transakcja odbyła się bardzo profesjonalnie, przesyłka bez zbędnej zwłoki została wysłana pod wskazany adres. Na pewno zrobię tutaj jeszcze nie raz zakupy. Dziękuję i pozdrawiam
Zestaw SWAROVSKI • Angelic Square Set, Large, White 5364318
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 12:24:55
Autor: Marek
Super! Narzeczona zadowolona.
Charms Ukochana mama FUG0356
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 11:34:19
Autor: B
idealne na prezent
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.05
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 11:18:32
Autor: Krzysztof
Ładny. Myślałem, że będzie trochę większy, bardziej okazały, ale podoba się taki mojej milusińskiej wreczony jako prezent imieninowo-urodzinowy. Jest taki delikatny.
Swarovski Remix Collection ★ Swarovski Remix Collection Carrier 5528876
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 10:35:11
Autor: Eliza
Piękna!
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534318
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 10:32:29
Autor: Agnieszka G
Długopis piękny polecam
Zegarek Swarovski • OCTEA LUX 5452498
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 10:24:46
Autor: Katarzyna Kwidzińska
Zegarek jest super! Fajnie się prezentuje na ręce.
Swarovski kolczyki • Iconic Swan 5512577
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 10:22:45
Autor: Magdalena
Skradły moje serce od pierwszego wejrzenia, wiedziałam, że muszę je mieć. Są delikatne, pięknie się mienią, i można nosić je na kilka sposobów. Będą świetnym dodatkiem zarówno do casualowych jak i eleganckich stylizacji.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534328
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 10:22:44
Autor: Magdalena Żakiewicz
Produkt rewelacyjny I oryginalny ;) wysyłka szybka
Charms Ptaszki FUG0477
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 08:57:23
Autor: Jarosław Zubiak
Przepiękny charms dedykowany dla zakochanych i nie tylko.
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i rubinem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 08:52:29
Autor: Michał Chęciński
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5351074
Ocena:
Dodano: 2020-02-17 07:10:46
Autor: Sylweriusz Sotel
Wszystko zgodnie z opisem...
Bransoletka damska Manoki Amulet Wojowniczki BA806RS
Ocena:
Dodano: 2020-02-16 22:48:26
Autor: Izabela
Bransoletka bardzo fajna, jak w opisie, subtelna i delikatna , bardzo fajna
Etui SWAROVSKI • High iPhone®  X/XS, Black 5503550
Ocena:
Dodano: 2020-02-16 21:37:17
Autor: Agnieszka Łuczak
Jestem zadowolona :)
<<   <   1 234   >   >>