INFOLINIA | RABATY NEGOCJACJA CEN
+48 512 618 571 +48 17 853 37 10 (od 10.00 do 19.00)
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO I ALLEGRO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Pierścionek zaręczynowy z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2019-02-18 15:47:43
Autor: Piotr
Pięknie wykonany i elegancko prezentujący się pierścionek. A co najważniejsze wybranka powiedziała "Tak".
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2019-02-18 11:09:14
Autor: Kamil Drężek
Bardzo ładny i dobrze wykonany pierścionek. Obsługa profesjonalna.Polecam
Charms MIŁOŚĆ NA ZAWSZE ❤  FUG0288
Ocena:
Dodano: 2019-02-18 04:05:56
Autor: on
Charms KOCHAM CIĘ FUG0322
Ocena:
Dodano: 2019-02-18 00:28:56
Autor: Dorota Michalak
Polecam.Szybka dostawa.
Charms Ażurowe serce FUG0085
Ocena:
Dodano: 2019-02-17 20:23:15
Autor: Halina Szklarz
delikatne cudeńko
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2019-02-17 17:47:19
Autor: Kasia
Piękny
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2019-02-17 15:57:08
Autor: Halina
Różaniec taki jak na zdjęciu. Więc jeśli komuś odpowiada design to warto. Model z cyrkonią prezentuje się bardzo ładnie. Wykonanie na plus dość dokładne. Zaskoczyła mnie nieco wielkość napisu wewnątrz, zdecydowałam się na czcionkę nr 4, wysokość liter prawie na całą szynę, ale przynajmniej nie trzeba użyć lupy do odczytania :).
Srebrna bransoletka • FUG0285N
Ocena:
Dodano: 2019-02-17 14:46:57
Autor: Katarzyna Kozierkiewicz
Bransoletka jest dość sztywna, dlatego można rozważyć zakup większego rozmiaru.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5224390
Ocena:
Dodano: 2019-02-16 23:59:10
Autor: Magdalena Bartnik
Polecam serdecznie wszystkim. Cała transakcja przebiegła pomyślnie i bezproblemowo, a produkt jest rewelacyjny. Dokładnie taki jaki chciałam. Grawer wykonany bardzo starannie i dokładnie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Charms Kwiat FUG0382
Ocena:
Dodano: 2019-02-16 19:58:37
Autor: MIROSŁAW RASZTAR
100% pozytyw
Pierścionek SWAROVSKI • One Ring 5470690 5439315
Ocena:
Dodano: 2019-02-16 15:10:08
Autor: Teresa Krasowska
urocze maleństwo.
Zestaw SWAROVSKI • Angelic Square Set, Large, White 5364318
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 23:10:56
Autor: Damian Orkisz
Zestaw na prawdę godny polecenia!
Srebrna bransoletka • FUG0200
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 18:34:39
Autor: Wójt
Super prezent
Bransoletka SWAROVSKI • Louison 5419244
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 16:51:14
Autor: Bogumiła Sęk
Polecam ,firma rzetelna ,jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Polecam bardzo.
Charms FUG0262
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 16:28:56
Autor: Stefania Kandefer
koralik piękny,klasyczny,coraz trudniej o takie zwłaszcza w konkretnej tematyce. Polecam
Charms Rajski FUG0375
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 16:10:11
Autor: Dorota Rzepecka
Bardzo ładny koralik
Charms FUG0276
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 15:58:22
Autor: Stanisław Urbaniak
warto bardzo fajne i dobrze wykonane
Naszyjnik SWAROVSKI • Bengal Cross Black Pendant 5070473
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 14:56:50
Autor: Marcin
Przesyłka dotarła sprawnie i bezpiecznie do Odbiorcy. Starannie zapakowana. Bez żadnych uwag. Dziękuję.
Charms BULDOG FRANCUSKI ❤ FUG0293
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 14:15:10
Autor: Agata Kostka (Dotrocommunication)
Super!
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Swan Charm 5408273
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 13:44:31
Autor: Karolina Jurkiewicz
Cudny.
Charms Stópki FUG0455
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 13:42:13
Autor: Paweł Barabola
Genialne...
Kolczyki SWAROVSKI • Bella V Pierced Earrings, Gray, Rose 5299317
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 13:03:54
Autor: Urszula
Kolczyki piękne.
Charms Słoń na szczęście FUG0131
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 13:02:56
Autor: Barbara Sawicka
Wszystko poszło sprawnie. Polecam sprzedawcę
Charms Serce miłości FUG0092
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 12:47:00
Autor: Damian Doman
Piękny koralik. Żonie się podoba i dumnie go nosi na bransoletce. Do tego pudełeczko z dowolnym grawerem. Polecam.
Charms Wróżka FUG0418
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 12:34:51
Autor: Małgorzata Samin
Charms jest przepiekny
Kolczyki SWAROVSKI • Lilia Pierced Earrings 5378694
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 12:02:18
Autor: Dawid Burzynski
Super !! Polecam 100%!! Szybko i solidnie !!!! Tego oczekuje zawsze !!
Swarovski Remix Collection CHARMS ★ Remix El Alphabet M 5434395
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 11:56:17
Autor: Alicja Techmańska
Zakupione charmsy piękne W oryginale ładniejsze niż na zdjęciu , pięknie zapakowane Realizacja zamówienia ekspresowa Gorąco polecam sklep
Bransoletka SWAROVSKI • Alto Black Carbon Bracelet 5185337 5159629
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 11:45:27
Autor: Dariusz Puszczewicz
Super i tyle
Charms Kokardka FUG0464
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 11:30:50
Autor: Agnieszka Sawicka
Chyba ładniejsze w rzeczywistości.. polecam.. jestem bardzo zadowolona. Posiadam już kilka koralików z fugarta i wszystkie są piękne.
Charms Ptaszki FUG0471
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 11:15:16
Autor: Artur Szpyt
Wszystko na czas i sprawnie ?polecam
Charms FUG0320
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 11:08:52
Autor: Magdalena
Charms bardzo elegancki i delikatny. Polecam zakup.
Charms FUG0425
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 11:08:05
Autor: Magdalena
Charms cudowny, bardzo elegancki. Jestem zadowolona!
Naszyjnik SWAROVSKI • Iconic Swan Pendant 5215034
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 11:03:12
Autor: Adrian Bigott
Długopis SWAROVSKI • ECLIPSE BALLPOINT PEN, BLACK 5285945
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 11:00:56
Autor: Marek Karczewski
Polecam z czystym sumieniem...
Pierścionek różaniec na palec z diamentem  P1865D
Ocena:
Dodano: 2019-02-15 11:00:39
Autor: Adam Kaczmarek
Polecam
Srebrna bransoletka • FUG0285N
Ocena:
Dodano: 2019-02-14 10:04:09
Autor: Dorota Kanach
Bardzo ładna
Zegarek Swarovski • Octea Nova Watch 5430424
Ocena:
Dodano: 2019-02-13 12:51:23
Autor: Marta
Zegarek jest piękny, dostałam od męża na urodziny i się z nim nie rozstaje, pasuje do eleganckiej stylizacji jak również do sportowej. Nie za duży i nie za mały w sam raz. Piękna tarcza. Najlepszy
Bransoletka SWAROVSKI • Crystaldust Cuff 5372878 5348102
Ocena:
Dodano: 2019-02-12 20:46:55
Autor:
Charms Błękitna Śnieżynka FUG0447
Ocena:
Dodano: 2019-02-06 08:43:02
Autor: Busz Bożena
Piękna i delikatna.Jedyna w swoim rodzaju.Polecam
Bransoletka celebrytka srebrna serce 004/3BS/A
Ocena:
Dodano: 2019-01-30 15:14:29
Autor: Katarzyna
Super
Charms Serce miłości FUG0092
Ocena:
Dodano: 2019-01-27 11:28:22
Autor: Barbara Mierzwinska
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2019-01-24 11:20:52
Autor: Teresa Wajszczuk
Pierścionek- złoty różaniec na palec spełnił moje oczekiwanie. Jest bardzo ładny.
Charms Mama FUG0001
Ocena:
Dodano: 2019-01-24 11:15:22
Autor: Krystyna Wrobel
super.jestem bardzo zadowolona.polecam
Kolczyki SWAROVSKI • Love Hoop Pierced Earrings, White, Rhodium plating 5391763
Ocena:
Dodano: 2019-01-24 10:38:58
Autor: Agnieszka Lagan
Kolczyki piekne! Sklep godny zaufania. Przesyłka ekspresowo dotarła
Charms GRANATOWE SERCE ❤  FUG0294
Ocena:
Dodano: 2019-01-24 09:45:37
Autor: ewa Sekowska
szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam
Naszyjnik SWAROVSKI • Zodiac Pendant, Wodnik, Gray, Rhodium 5349213
Ocena:
Dodano: 2019-01-24 09:39:49
Autor: ANITA KUBIAK
Naszyjnik bardzo ładny , atrakcyjna cena , szybka wysyłka Polecam :)
Charms TURKUSOWE GWIAZDY FUG0346
Ocena:
Dodano: 2019-01-24 09:23:31
Autor: MARZENA RUDNICKA
Charms Ptaszki FUG0471
Ocena:
Dodano: 2019-01-24 09:21:48
Autor: MARZENA RUDNICKA
Charms Matka i córka FUG0223
Ocena:
Dodano: 2019-01-24 09:12:54
Autor: Dorota
Przepiękne...polecam...
Charms FUG0041
Ocena:
Dodano: 2019-01-24 08:28:40
Autor: Natalia Wiktorowicz
Bardzo ładna zawieszka ☺
<<   <   1 234   >   >>