INFOLINIA | MASZ PYTANIE NAPISZ
+48 512 618 571 +48 17 853 37 10 (od 10.00 do 19.00)
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO I ALLEGRO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Naszyjnik złoty różaniec FUG6A01-781F9
Ocena:
Dodano: 2020-07-09 12:02:45
Autor: Jola
jest przepiękny !
Bransoletka BOCCADAMO • SHARADA XBR064D
Ocena:
Dodano: 2020-07-08 08:42:36
Autor: Danka
Cudowna !!!
Naszyjnik SWAROVSKI • Sparkling Dance 5467787
Ocena:
Dodano: 2020-07-08 08:39:30
Autor: Basia
Mam ten naszyjnik, jest przepiękny. Do małej czarnej z dekoldem pasuje idealnie
Kolczyki Michael Kors • mkj1667040
Ocena:
Dodano: 2020-07-07 09:39:49
Autor: Asia
Uwielbiam te kolczyki !:)
Zegarek Swarovski • Octea Lux Moon 5516305
Ocena:
Dodano: 2020-07-07 09:38:46
Autor: Gosia
Jest przepiękny, kupiłam, kolor jest przecudowny, na ręku prezentuje się świetnie.
Bransoletka SWAROVSKI • Tennis 5506253
Ocena:
Dodano: 2020-07-06 12:14:17
Autor: Małgorzata Szuscik
Śliczna
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i topazem 0.04
Ocena:
Dodano: 2020-07-06 10:37:40
Autor: Marcin Szpiczak
Bransoletka SWAROVSKI • Infinity Cuff 5532399
Ocena:
Dodano: 2020-07-06 10:11:51
Autor: Marzena
Przepiękna bransoleta, połączenie złotego i srebrnego wygląda pięknie. Cudownie podkreśla opaleniznę. Jestem zachwycona
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-07-06 10:09:35
Autor: Manieczka
Piękny pierścionek, pokazałam narzeczonemu co jest w moim guście i czekam na ruch :)
Pierścionek różaniec na palec z diamentem  P1865D
Ocena:
Dodano: 2020-07-03 10:15:36
Autor: Bogusława Gaca
Najpiękniejszy prezent jaki można sobie wymarzyć. Polecam
Naszyjnik SWAROVSKI • Sparkling Dance Round Necklace, White 5272364
Ocena:
Dodano: 2020-07-02 23:22:44
Autor: just
Naszyjnik zgodny z opisem. Grawer w 24h. Ekspresowa wysyłka. Polecam!
Obrączki ślubne żółte złoto 4mm próba 333 • XFS317
Ocena:
Dodano: 2020-07-02 21:50:58
Autor: Daria Tylska
Obrączki przepiękne, w dobrej cenie. Wysyłka zgodna z opisem, trwała niecałe dwa tygodnie.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szafirem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-07-02 21:39:41
Autor: Piotr Krawczyk
Narzeczona jest bardzo zadowolona więc wszystko w jak najlepszym porządku
Pierścionek złoty różaniec na palec z cyrkonią PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-07-02 13:15:29
Autor: Jakub K
Zamówienie zgadzało się w 100%, bardzo szybki czas realizacji, pomimo że do zamówienia dobierany był indywidualny grawer na różańcu i grawer na tabliczce. Następnego dnia od zamówienia przesyłka była u mnie.
Zegarek Swarovski • Crystalline Aura Watch 5519459
Ocena:
Dodano: 2020-07-02 12:29:54
Autor: Sebastian
Dziękuje za ekspresową wysyłkę. Osoba obdarowana zegarkiem jest zachwycona.
Bransoletka  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce  •  Różowa emalia
Ocena:
Dodano: 2020-07-02 12:26:28
Autor: Jacek
Zgodnie jak z opisem Polecam
Pierścionek zaręczynowy z brylantami 0.04
Ocena:
Dodano: 2020-07-02 12:01:36
Autor: Jerzy Biernat
Bardzo ładny pierścionek!!!
Zegarek Swarovski • Crystalline Glam Watch, Metal Bracelet 5455108
Ocena:
Dodano: 2020-07-02 10:12:04
Autor: Magdalena
Piękny, misternie wykonany zegarek, na żywo prezentuje się jeszcze lepiej, cena również jest dobra jak na produkt tej marki.
Pierścionek złoty różaniec na palec z cyrkonią PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-07-02 10:06:02
Autor: Paulina F
Piękny pierścionek , polecam
Obrączki ślubne klasyczne złote 4mm próba 585 półokrągłe • A4S
Ocena:
Dodano: 2020-07-02 09:59:33
Autor: Dominika Lewicka
Wszystko zgodnie z zamówieniem jestem zadowolona w 100%
Pierścionek różaniec na palec z cyrkonią PS1865
Ocena:
Dodano: 2020-06-25 22:54:25
Autor: Dorota
Pierścionek w rzeczywistości podoba mi się bardziej, niż na zdjęciu: jest grafitowy, a nie czarny, cyrkonia malutka, dzięki czemu całość wygląda subtelnie i elegancko. Do tego ekspresowa dostawa i ładnie wykonany grawer. Dziękuję ☺
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.04
Ocena:
Dodano: 2020-06-24 22:56:45
Autor:
Pierścionek ładny, delikatny i lekki. Ładny odcień topazu, na pewno zwróci uwagę :) Dla delikatnej i eleganckiej kobiety.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i rubinem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-06-24 07:55:44
Autor: Piotr
Piękny pierścionek, szybka obsługa klienta i realizacja, polecam!
Zawieszka złota literka K serduszko GRAWER GRATIS FUG85BF-56626
Ocena:
Dodano: 2020-06-23 18:50:41
Autor: Adrian
Zawieszka ktorą zamówiłem bardzo szybko do mnie dotarła co mnie ucieszyło.grawery fajnie wykonane tak jak opisałem w zamówieniu .Całościowo jestem zadowolony z zakupu.Bardzo dobry kontakt .Gorąco polecam
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.01
Ocena:
Dodano: 2020-06-23 16:20:26
Autor: Łukasz Różalski
Dokładnie taki jak na zdjęciu.
Charms Matka i córka FUG0223
Ocena:
Dodano: 2020-06-23 12:37:01
Autor: Izabela Skirzynska
Piękne zawieszki. Błyskawiczna przesyłka. Polecam
Charms Miłość FUG0561
Ocena:
Dodano: 2020-06-23 11:43:02
Autor: Sebastian SMUGA
Bardzo ładny charms, serdecznie polecam.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline 5479552
Ocena:
Dodano: 2020-06-23 11:35:28
Autor: Ewa Gasik
Piękny, piękniejszy niż ba zdjęciu
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-06-23 10:39:21
Autor: Gracjan Wojtysiak
Wszystko w jak najlepszym porządku, pierścionek śliczny- wykonanie wzorowe... Polecam...
Zawieszka złota literka P serduszko GRAWER GRATIS FUG2DEA-2802E
Ocena:
Dodano: 2020-06-23 10:08:07
Autor: Patrycja
Zawieszka przepiekna, idealnie skomponowala sie z bransoletka...
Zawieszka złota literka N serduszko GRAWER GRATIS FUG8F46-9875A
Ocena:
Dodano: 2020-06-23 10:07:08
Autor: magdalena
bardzo ładna zawieszka, pięknie opakowana:)
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, Pink 5354897
Ocena:
Dodano: 2020-06-23 09:55:23
Autor: Iwona Kroczek
Piękny długopis. Idealny na prezent. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Wysyłka błyskawiczna. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko bardzo pomyślnie
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami 0.12
Ocena:
Dodano: 2020-06-23 09:42:17
Autor: Justyna
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-06-23 09:41:59
Autor: Oksana Shevchuk
Jestem bardzo zadowolona i pozytywnie zaskoczona!
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i cytrynem 0.20
Ocena:
Dodano: 2020-06-23 09:40:28
Autor: Justyna Komorowska
Naszyjnik złoty skrzydło FUG5816-7156C
Ocena:
Dodano: 2020-06-21 09:48:59
Autor: ELa
Jestem zachwycona !
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-06-19 14:24:49
Autor: Mariusz Łukaszewicz
Biżuteria najwyższej jakości, żetelna fachowa obsługa. Bezpłatna korekta rozmiaru. Bardzo szybki czas realizacji zlecdnia. Polecam.
Zawieszka złota literka M serduszko GRAWER GRATIS FUG3F1B-462F4
Ocena:
Dodano: 2020-06-17 18:07:27
Autor: Łukasz Demidowicz
Spoko serduszko. Bardzo szybka realizacja i dostawa. Polecam.
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem i grawerem  •  Serce ażurowe
Ocena:
Dodano: 2020-06-17 17:47:18
Autor: Aleksandra
Piękne wykonanie! Polecam!
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem i grawerem  •  Serce ażurowe
Ocena:
Dodano: 2020-06-16 17:24:50
Autor: Justyna Podboraczynska
Zawieszkawykonana bardzo starannie. Szybka wysyłka. Polecam jak najbardziej!
Etui SWAROVSKI • High iPhone®  X/XS 5503552
Ocena:
Dodano: 2020-06-16 10:25:16
Autor: Milena
Przepiękne etui , klasa sama w sobie , polecam
Pierścionek złoty różaniec na palec z cyrkonią PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-06-16 08:32:47
Autor: Karolina Maliszewska
Polecam ten sliczny pierscionek tak mi sie spodobal ze zakupilam jeszcze jeden,szybka dostawa do szwecij.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534328
Ocena:
Dodano: 2020-06-15 00:01:20
Autor: JAROSŁAW CZAJKA
Bardzo dziękuję uprzejmie. Długopis jest pięknie wykonany i elegancki. Sprawia wrażenie nowoczesnego i efektownego. Pisze równie pięknie jak wygląda. Serdecznie polecam i pozdrawiam.
Zawieszka złota literka M serduszko GRAWER GRATIS FUG3F1B-462F4
Ocena:
Dodano: 2020-06-13 23:08:10
Autor: KasiaN
Przepiękna, gorąco polecam
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-06-10 12:34:02
Autor: Katarzyna Kucharczyk
Przepięknie wykonany, rozmiar idealnie pasuje! Szybka i sprawna realizacja. Szczerze polecam! :)
Kolczyki złote serce z cyrkoniami FUGEA75-794C0
Ocena:
Dodano: 2020-06-08 18:39:22
Autor: Paweł Jachym
Bardzo ładne. Prezent się spodobał.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, Light Lilac 5354901
Ocena:
Dodano: 2020-06-08 15:48:16
Autor: Emilia Kurzyk
Polecan szybka przesyłka bardzo miła obsługa
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534319
Ocena:
Dodano: 2020-06-08 14:48:17
Autor: Paweł Tyrk
Wszystko w porządku. Długopis piękny
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Kotek
Ocena:
Dodano: 2020-06-08 14:11:13
Autor: Aleksandra Gajos
Zawieszka super. Córka nosi jako wisiorek.
<<   <   1 234   >   >>