INFOLINIA | RABATY NEGOCJACJA CEN
+48 512 618 571 +48 17 853 37 10 (od 10.00 do 19.00)
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO I ALLEGRO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.05
Ocena:
Dodano: 2018-08-15 12:01:26
Autor: Marcin
Moja dziewczyna była zachwycona. Przesyłka szybko zrealizowana, rozmiar dobrze wybrany na podstawie tabeli, solidnie wykonane pudełko i eleganckie opakowanie.
Charms FUG0058
Ocena:
Dodano: 2018-08-14 09:12:03
Autor: MICHAŁ GRZELAK
Charms BULDOG FRANCUSKI ❤ FUG0293
Ocena:
Dodano: 2018-08-12 14:31:36
Autor: Aneta Borkowska
Super towar,pięknie opakowany,zmowie IE zgodne z opisem
Charms Best Friend FUG0099
Ocena:
Dodano: 2018-08-11 09:04:04
Autor: Aneta
Bardzo ładny . Polecam
Charms KLUCZ DO SERCA FUG0368
Ocena:
Dodano: 2018-08-09 21:28:25
Autor: BARTEK
Super
Bransoletka SWAROVSKI • Crystaldust Bangle 5255903 5237752
Ocena:
Dodano: 2018-08-09 19:59:55
Autor: Kasia
Bransoletka jest piekna, robi ogromne wrażenie. Współpraca z firma bardzo dobra, polecam.
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2018-08-09 18:56:52
Autor: Magda
Piękny i statannie wykonany.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, White 5354902
Ocena:
Dodano: 2018-08-08 18:40:25
Autor: Marek Uzorko
Sklep godny polecenia pod każdym względem .Na pewno nie raz wrócę .Pozdrawiam
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2018-08-07 12:11:54
Autor: Patryk Warchoł
Obsługa profesjonalna, szybka i niezawodna.
Brelok SWAROVSKI • Mathilde Silver Bag Charm 5020921
Ocena:
Dodano: 2018-08-07 10:01:28
Autor: Urszula Horodecka
Matylda pięknie wykonana, zachwyca. Polecam
Charms BULDOG FRANCUSKI ❤ FUG0293
Ocena:
Dodano: 2018-08-07 09:53:06
Autor: Aneta Borkowska
SZYBKA REALIZACJA,DOŁĄCZONE OPAKOWANIE OZDOBNE, PRODUKT ZGODNY Z ZAMÓWIENIEM,POLECAM
Zegarek Swarovski • Alegria Watch 5368924
Ocena:
Dodano: 2018-08-05 09:42:53
Autor: Beata Ruszkowska
Etui SWAROVSKI • Hero Smartphone Case with Bumper, iPhone® 8 Plus, Pink 5367075
Ocena:
Dodano: 2018-08-02 22:01:34
Autor: Anna Zaryczańska
Charms Czerwona Róża FUG0330
Ocena:
Dodano: 2018-08-02 12:30:16
Autor: Elżbieta Janocha
Charms był prezentem(wiedziałam,że wybranym)Spełnił oczekiwania obdarowanej osoby.Polecam sklep,jak zawsze błyskawiczna wysyłka i miły kontakt.
Charms Pawie pióra FUG0309
Ocena:
Dodano: 2018-08-02 11:42:59
Autor: Dominia
Kamienie sa zdecydowanie jasniejsze niz na zdjeciu. Na bransoletce prezentuje sie na prawde efektowanie.
Bransoletka SWAROVSKI • Subtle Evil Eye Bracelet 5368546
Ocena:
Dodano: 2018-08-01 20:11:20
Autor: Justyna Klufczyńska
Bardzo piękna bransoletka. Polecam w 100%
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Rollerball Pen, Chrome Plated 5136534
Ocena:
Dodano: 2018-08-01 12:50:45
Autor: Joanna Łukacka - Misiak
Długopis pięknie wykonany, możliwość graweru jest jego dodatkowym atutem. Produkt zgodny z zamawianym. Szybki czas dostawy. Polecam
Bransoletka SWAROVSKI • Crystaldust Bangle 5255900  5237754
Ocena:
Dodano: 2018-08-01 10:05:50
Autor: Karina Fitał
Wszystko w porządku, bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
Charms Rajski ptak FUG0376
Ocena:
Dodano: 2018-08-01 09:50:35
Autor: Józef Biereznowski
Wszystko piękne
Bransoletka SWAROVSKI • Crystaldust Bangle 5255905 5250693
Ocena:
Dodano: 2018-08-01 09:36:56
Autor: Mariusz K
Wszystko super
Bransoletka SWAROVSKI • Crystaldust Bangle 5255903 5237752
Ocena:
Dodano: 2018-08-01 09:29:31
Autor: Barbara Buczek
Cudna bransoletka, przepięknie się mieni :) polecam!
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0,05
Ocena:
Dodano: 2018-07-31 00:47:10
Autor: Kamil Szopa
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2018-07-23 12:03:20
Autor: EWA KRÓL
Otrzymałam piękny różaniec na palec w cenie adekwatnej do towaru i w bardzo krótkim czasie. Polecam zakup biżuterii w sklepie FUGART.
Bransoletka SWAROVSKI • Subtle Evil Eye Bracelet 5368546
Ocena:
Dodano: 2018-07-23 08:29:47
Autor: Martyna Biłyk
ładniejsza niż na zdjęciu, delikatna. Ładnie wykonana.
Srebrna bransoletka • FUG0200
Ocena:
Dodano: 2018-07-19 21:28:39
Autor: Kamilla Bryłka
Charms Motyle FUG0307
Ocena:
Dodano: 2018-07-19 19:32:34
Autor: Małgorzata Łukaszewska
Dziękuję, o taki mi właśnie chodziło. Jest super
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5224390
Ocena:
Dodano: 2018-07-19 16:01:26
Autor: Agnieszka J.
Długopis przepiękny, elegancki. Grawer dodaje blasku i efektu. Etui gustowne. Ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam produkt i sklep.
Bransoletka SWAROVSKI • Alto Black Carbon Bracelet 5185337 5159629
Ocena:
Dodano: 2018-07-19 12:52:33
Autor: Agnieszka Hubert
Towar zgodny z zamówieniem.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5224390
Ocena:
Dodano: 2018-07-19 12:17:33
Autor: Beata
Długopis bardzo elegancki....osoba obdarowana bardzo zadowolona.
Długopis SWAROVSKI • Crystalline Pen 5224387
Ocena:
Dodano: 2018-07-19 11:33:48
Autor: Agnieszka Sajdak
Pełna satysfakcja z zakupu
Pierścionek zaręczynowy z brylantem 0.10
Ocena:
Dodano: 2018-07-15 21:30:52
Autor: Rafał Kieroński
Pierścionek idealny na zaręczyny , bardzo się spodobał .
Pierścionek zareczynowy z brylantami 0.12
Ocena:
Dodano: 2018-07-14 21:39:13
Autor: Kamil Rozkosz
Szczerze polecam
Kolczyki SWAROVSKI • Lilia Pierced Earrings 5378694
Ocena:
Dodano: 2018-07-12 12:13:23
Autor: Beata Jaskuła
Kolczyki przepiękne. Dostawa bardzo szybka, wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam serdecznie Beata
Charms KLUCZ DO SERCA FUG0368
Ocena:
Dodano: 2018-07-10 15:14:46
Autor: Pawel
Fajne serduszko. Podobało się mojej wybrance.
Pierścionek różaniec na palec PSS1865
Ocena:
Dodano: 2018-07-10 14:56:28
Autor: Romuald
Ekspresowa dostawa, udany zakup, różaniec piękny :)
Pierścionek zaręczynowy z brylantami 019
Ocena:
Dodano: 2018-07-09 18:46:36
Autor: I.
Charms Motyle FUG0307
Ocena:
Dodano: 2018-07-04 10:54:28
Autor: Małgorzata Paluch
piękny
Kolczyki SWAROVSKI • Lilia Pierced Earrings 5378694
Ocena:
Dodano: 2018-07-03 21:16:36
Autor: Beata
Piękne kolczyki.Jestem bardzo zadowolona.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, Light Green 5354899
Ocena:
Dodano: 2018-07-03 16:17:24
Autor: Iza
Polecam. Zamówienie zgodne z wyborem. Szybka dostawa. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą
Etui SWAROVSKI • High Smartphone Case with Bumper, iPhone® 8 Plus, Blue 5367881
Ocena:
Dodano: 2018-07-02 22:14:20
Autor: DOROTA BOS
obudowa jest piękna elegancka i warta swojej ceny
Kolczyki SWAROVSKI • Love Hoop Pierced Earrings, White, Rhodium plating 5391763
Ocena:
Dodano: 2018-07-02 21:44:28
Autor: Anna Kapińska
Kolczyki przepiękne ❤❤❤ błyskawiczna przesyłka solidnie zapakowana. Szczerze polecam w 100%
Bransoletka SWAROVSKI • Alto Black Carbon Bracelet 5185337 5159629
Ocena:
Dodano: 2018-07-02 17:29:40
Autor: Mirosława Glen
OK polecam, bardzo ładna, inaczej bym nie zamówiła na prezent.
Pierścionek zaręczynowy z brylantem 0.10
Ocena:
Dodano: 2018-07-02 16:01:41
Autor: BARTEK
rewelacja
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5224390
Ocena:
Dodano: 2018-07-02 12:09:44
Autor: Agnieszka Borak-Falicka
Cudo :-)
Charms ażurowe serce FUG0361
Ocena:
Dodano: 2018-06-30 12:20:35
Autor: Iwona B.
Piękny, delikatny i gustowny.
Charms FUG0058
Ocena:
Dodano: 2018-06-30 12:18:39
Autor: Iwona B.
Sklep i obsługa super.
Charms FUG0320
Ocena:
Dodano: 2018-06-29 14:17:36
Autor: MIROSŁAW RASZTAR
100% pozytyw
Charms RÓŻOWY SEPARATOR FUG0369
Ocena:
Dodano: 2018-06-28 20:06:35
Autor: Agata Tarasek
Bardzo ładny, delikatny i stylowy.
Charms Rozgwiazda FUG0315
Ocena:
Dodano: 2018-06-27 20:17:12
Autor: Elżbieta Janocha
Piękny charms,mieniący się pomarańczowymi kryształkami na końcach rozgwiazdy.Sklep jak zawsze pierwsza klasa i wysyłka i kontakt na duzy plus.
Długopis SWAROVSKI • Crystalline Pen Vintage Rose 5224391
Ocena:
Dodano: 2018-06-27 18:04:04
Autor: BARBARA MAŁEK
Przepiękny długopis. Kamyczki ślicznie się mienią. Bardzo szybka wysyłka. Polecam
<<   <   1 234   >   >>