INFOLINIA | RABATY NEGOCJACJA CEN
+48 512 618 571 +48 17 853 37 10 (od 10.00 do 19.00)
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO I ALLEGRO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Kolczyki SWAROVSKI • Galet 949740
Ocena:
Dodano: 2018-10-22 19:55:44
Autor: Karolina Kubas
Kolczyki przesliczne, w swojej okazalosci delikatne jednoczesnie. Profesjonalna obsluga. Polecam
Bransoletka SWAROVSKI • Crystaldust Bangle 5237763 5255907
Ocena:
Dodano: 2018-10-22 18:55:12
Autor: Żaneta Ś.
Szybka realizacja, polecam serdecznie!
Bransoletka SWAROVSKI • Iconic Swan Double Bracelet, Black, Rose gold plating 5344132
Ocena:
Dodano: 2018-10-22 17:01:53
Autor: Ewa Raczyńska
Śliczna bransoletka, bardzo elegancka, ale pasuje do różnych stylizacji. Jestem bardzo zadowolona.
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2018-10-22 16:08:44
Autor: Marcin Tomsa
Piękny pierścionek, narzeczonej bardzo się spodobał. Zamówienie zrealizowane profesionalnie i szybko, błyskawiczna wysyłka. Jestem bardzo zadowolony, serdecznie polecam sklep.
Etui SWAROVSKI • Mickey Face Smartphone Case with integrated Bumper, iPhone® X 5435474
Ocena:
Dodano: 2018-10-22 14:18:02
Autor: Marzena Maksimowicz
Bardzo szybka przesyłka i dobrze opakowana przesyłka , etui piękne , z certyfikatem. Gorąco polecam.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5224390
Ocena:
Dodano: 2018-10-22 14:17:27
Autor: Mikuła Paweł
Super
Bransoletka SWAROVSKI • Crystaldust Cuff 5368493 5348042 5368485
Ocena:
Dodano: 2018-10-18 14:16:53
Autor: Halina Brylska
Swarovski Remix Collection ★ Swarovski Remix Collection 5380077
Ocena:
Dodano: 2018-10-11 17:54:21
Autor: Roksana Zakrzewska
Sklep jak zawsze super, sprawnie i na czas. Bardzo dziękuję i polecam ten produkt.
Figurka SWAROVSKI • Annual Edition Ornament 2018 5301575
Ocena:
Dodano: 2018-10-11 17:33:12
Autor: Joanna Kęsicka
Sliczna dekoracja do mojej kolekcji i jeszcze 20 % rabatu, polecam szybka obsługa i dostawa
Charms Łapacz snów FUG0399
Ocena:
Dodano: 2018-10-11 11:56:06
Autor: Rafał Wróblewski
Charms RÓŻOWY KRYSZTAŁ FUG0344
Ocena:
Dodano: 2018-10-09 22:21:24
Autor: Joanna Rybka
Pierścionek zaręczynowy z brylantami 0.04
Ocena:
Dodano: 2018-10-04 19:14:51
Autor: Karol
Ukochana przeszczęśliwa. Powiedziała tak szybciej niżby widząc inny pierścień. Polecam
Zegarek Swarovski • Crystalline 5158517
Ocena:
Dodano: 2018-10-03 17:40:29
Autor: Marcin Płanecki
Super, rewelacja cudowny prosty a jaki stylowy rownoczesnie polecam to cudo.
Naszyjnik SWAROVSKI Duo Pendant Wing 5171264
Ocena:
Dodano: 2018-10-03 12:30:15
Autor: Jacek Ostaszewski
Pierścionek Swarovski • Stone Mini Ring, Pink, Rose gold plating 5402443 5387567 5402441 5412022
Ocena:
Dodano: 2018-10-03 11:09:05
Autor: Beata Ruszkowska
Polecam :)
Bransoletka SWAROVSKI • Swarovski Remix Collection 5403210
Ocena:
Dodano: 2018-10-03 00:14:35
Autor: Iwa
Polecam :)
Charms Kwiat FUG0382
Ocena:
Dodano: 2018-10-02 22:13:00
Autor: Katarzyna Gondek
Charms Miłość FUG0193
Ocena:
Dodano: 2018-10-02 21:32:50
Autor: Katarzyna Brzyszcz
Przesyłka dotarła dzień po zamówieniu, grawer piękny, nie spodziewałam się że dostanę coś takiego tak błyskawicznie! Towar całkowicie zgadza się ze zdjęciem, kupno było tak proste, że bałam się że to jakaś pomyłka lub coś pójdzie nie tak, ale wszystko w jak najlepszym porządku :) dodatkowo prezent był ślicznie zapakowany :) gorąco polecam!
Brelok SWAROVSKI • Lime Bag Charm 5380301
Ocena:
Dodano: 2018-10-02 21:26:06
Autor: Urszula Taras
ładny
Etui SWAROVSKI • Mickey Body iPhone ® X 5435477
Ocena:
Dodano: 2018-10-02 21:22:04
Autor: Agnieszka Michalska
Swarovski Remix Collection ★ Swarovski Remix Strand Stone 5435651 5451032
Ocena:
Dodano: 2018-10-02 20:55:37
Autor: Aleksandra Konopacka
Bransoletka piękna, cena świetna. Dostawa super. Polecam
Charms FUG0313
Ocena:
Dodano: 2018-09-27 14:17:17
Autor: Mieczyslaw Baczkowski
Przepiekne stopery.Doskonale spelniaja swa role.Na bronsaletce wygladaja obłednie.Doskonaly sklep i obsługa.Pozdrawiam.
Naszyjnik SWAROVSKI • Little Pendant Deer 5409466
Ocena:
Dodano: 2018-09-27 13:09:26
Autor: Marek Podbielski
Błyskawiczna dostawa, świetnie zapakowana. Korzystna cena, polecam.
Zegarek Swarovski • Crystal Lake 5416026
Ocena:
Dodano: 2018-09-27 12:35:52
Autor: Krystyna Putek
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen 5296363
Ocena:
Dodano: 2018-09-27 12:29:51
Autor: Magda Zelaznowska
Polecam piekny dlugopis grawer idealny i szybka dostawa.
Bransoletka SWAROVSKI • Crystaldust Bangle 5237763 5255907
Ocena:
Dodano: 2018-09-27 12:09:26
Autor: Łukasz Zieliński
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Celebration Ballpoint Pen, Limited Edition 2018 5285954
Ocena:
Dodano: 2018-09-27 08:09:01
Autor: Marzena
Piękny i elegancki długopis. Świetnie nadaje się na prezent.
Pierścionek zareczynowy z brylantami 0.12
Ocena:
Dodano: 2018-09-20 20:50:49
Autor: Tomasz
Pierścionek przepiękny, oczywiście bardzo się spodobał :)
Kolczyki SWAROVSKI • Mickey&Minnie 5446390
Ocena:
Dodano: 2018-09-18 11:16:08
Autor: EWELINA BOROWICZ
Kolczyki są ciekawe, ładnie prezentują się i nie są takie małe. Jestem zadowolona z zakupu.
Charms Łapacz snów FUG0390
Ocena:
Dodano: 2018-09-17 22:15:07
Autor: Kamila Gabinowska
Jest piękny.
Bransoletka SWAROVSKI • Crystaldust Bangle 5237763 5255907
Ocena:
Dodano: 2018-09-17 21:37:16
Autor: Piotr Cabaj
Figurka SWAROVSKI • Owl, small 1003319
Ocena:
Dodano: 2018-09-17 19:02:05
Autor: Elżbieta Walczak
Śliczna w każdym szczególe
Charms Podwieszany kwiat FUG0408
Ocena:
Dodano: 2018-09-17 17:32:11
Autor: Dorota Zarzycka
Bardzo ładny i delikatny charms no i w bardzo dobrej cenie
Etui SWAROVSKI • High Smartphone Case with Bumper, iPhone® X, Black 5392040
Ocena:
Dodano: 2018-09-17 17:22:46
Autor: Agnieszka Łuczak
Piękna , i przy upadku chroni a cyrkonie nie wypadają przynajmniej jedna już mam i jestem zadowolona bardzo .
Pierścionek różaniec na palec PSS1865
Ocena:
Dodano: 2018-09-17 16:33:37
Autor: Mariusz Maguder
Wszystko super polecam
Bransoletka SWAROVSKI • Crystaldust Heart Double Bangle, Purple 5278497 5292451
Ocena:
Dodano: 2018-09-17 16:18:24
Autor: Paweł Rustecki
Wszystko super. Żona zadowolona z prezentu
Charms FUG0247
Ocena:
Dodano: 2018-09-17 12:54:58
Autor: Tomasz
Polecam . Piękny
Bransoletka SWAROVSKI • Alto Black Carbon Bracelet 5185337 5159629
Ocena:
Dodano: 2018-09-17 12:45:35
Autor: Dariusz Walczak
Bransoletka rewelacyjna. Dlugo szukałem ciekawego wzoru. Ta rzuca sie od pierwszego wejrzenia. Zdecydowanie polecam
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2018-09-17 11:29:16
Autor: Katarzyna Rak
Dziesiatka sliczna, grawer tez. Przesylka expresowa
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Rollerball Pen, Pale Gold Plated 5136546
Ocena:
Dodano: 2018-09-17 10:58:26
Autor: Angelina Frej
Szybko, sprawnie i przede wszystkim długopis wspaniały !!! Polecam wszystkim tą stronę :)
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem i grawerem  •  Serce
Ocena:
Dodano: 2018-09-17 10:38:51
Autor: Paula
Piękny i wyjątkowy. Szybka realizacja i przesyłka. Polecam
Bransoletka SWAROVSKI • Express Braided Bracelet 5221594 5182035
Ocena:
Dodano: 2018-09-17 10:29:16
Autor:
Pierścionek zaręczynowy z brylantem 0.4
Ocena:
Dodano: 2018-09-17 10:25:20
Autor: Radosław Krupa
Jestem bardzo zadowolony, produkt taki jaki chciałem szybko i sprawnie.
Kolczyki SWAROVSKI • Galet 949740
Ocena:
Dodano: 2018-09-17 10:24:13
Autor: Izabela Jędrzejko
Kolczyki w 100% zgodne z opisem. Piękne. Wysyłka bardzo szybka. sklep Na piątkę z plusem. Polecam!!!
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i rubinem 0.03
Ocena:
Dodano: 2018-09-16 13:28:17
Autor: Łukasz Kozak
Wszystko zgodne z opisem, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, jak najbardziej polecam
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, Pink 5354897
Ocena:
Dodano: 2018-09-13 14:24:00
Autor: J
Bardzo elegancki długopis, grawer do brzegu wykonany. Udany prezent :)
Charms Łapacz snów FUG0392
Ocena:
Dodano: 2018-09-08 14:53:11
Autor: Paulina
Polecam bardzo. Na żywo piękniej wygląda niż na zdjęciu!
Kolczyki SWAROVSKI •  Bella Mini 5085608
Ocena:
Dodano: 2018-09-07 08:35:02
Autor: Kasia
Przepiękne kolczyki! Bardzo udany zakup:):):)
Charms KAMIEŃ URODZINOWY LIPIEC FUG0333
Ocena:
Dodano: 2018-09-06 21:00:20
Autor: Dorota Zarzycka
Piękny charms,w pełni spełnia moje oczekiwania.Bardzo dziękuję.
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem i grawerem  •  Serce
Ocena:
Dodano: 2018-09-06 13:53:35
Autor: Marlena Choińska
Wszystko super
<<   <   1 234   >   >>