INFOLINIA | RABATY NEGOCJACJA CEN
+48 512 618 571 +48 17 853 37 10 (od 10.00 do 19.00)
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO I ALLEGRO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Pierścionek różaniec na palec P1865
Ocena:
Dodano: 2019-05-21 06:27:35
Autor: Mateusz Zając
Produkt w 100 % spełnił nasze oczekiwania. Solenizantka zadowolona z prezentu. Dziękujemy!!
Charms Zajączki FUG0132
Ocena:
Dodano: 2019-05-19 15:23:35
Autor: Stanisław Szypuła
Wszystko ok.
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2019-05-19 13:17:58
Autor: Anita Zyśk
Zawieszka z brylantami FZ066-585-B0.025/0.025
Ocena:
Dodano: 2019-05-18 22:03:51
Autor: Alicja Techmańska
Bardzo polecam sklep Kupowałam wielokrotnie i zawsze jestem zadowolona w 100% Szybka realizacja zamówienia i towar zgodny z oczekiwaniami
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2019-05-18 21:15:49
Autor: Joanna Reichert-Harasim
Produkt zgodny z opisem. Piękny.
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2019-05-18 20:43:00
Autor: GABRIELA BEDRUNKA
Produkt rewelacyjny, polecam gorąco.Sklep godny polecenia.Super !
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, Black 5354905
Ocena:
Dodano: 2019-05-18 15:30:34
Autor: Anna Szmytkowska
Świetna obsługa i kontakt. Długopis piękny a grawer bardzo ładnie wykonany. Polecam towar 100% zgodny ze zdjeciem
Kolczyki SWAROVSKI • Mickey&Minnie 5446390
Ocena:
Dodano: 2019-05-18 00:28:52
Autor: Przemek Kubicki
Sklep prowadzony bardzo profesjonalnie, z klasą wobec klienta i bardzo szybko!!!
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5224384
Ocena:
Dodano: 2019-05-17 22:53:40
Autor: Marta Rymanowska Szpital wojewódzki nr 2 Zaopatrzenie
Przesyłka ekspresowa. Długopis piękny. Polecam sklep
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2019-05-17 21:46:10
Autor: Marzena Szymańska
Piękny pierścionek. Osoba obdarowana zachwycona. Polecam
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Heart Charm Ballpoint Pen, Pink 5451985
Ocena:
Dodano: 2019-05-17 21:34:57
Autor: Katarzyna Reńska
Długopis bardzo ładny idealny na prezent.
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2019-05-17 21:16:40
Autor: Adam Kiesz
Bardzo profesjonalne podejście do klienta dodatkowo przemiły kontakt. Natomiast zamówiony towar na wysokim poziomie. Gorąco polecam.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, White 5354902
Ocena:
Dodano: 2019-05-17 21:11:34
Autor: TERESA Waliłko
Bardzo szybki zakup i dostawa z grawerem, długopis pięknie zapakowany, polecam
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Stylus Pen 5296372
Ocena:
Dodano: 2019-04-28 11:35:44
Autor: Marta Sasim
Wszystko w najlepszym porządku Długopis jest przepiękny
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.12
Ocena:
Dodano: 2019-04-27 12:36:00
Autor: Patryk Jusiewicz
Kolczyki SWAROVSKI • Latisha Pierced Earrings 5420249
Ocena:
Dodano: 2019-04-24 18:52:30
Autor: Maria
Wyjątkowe :)
Kolczyki SWAROVSKI • Duo Chain Moon 5412881
Ocena:
Dodano: 2019-04-24 18:40:53
Autor: Maria
Leciutkie jak piórko i przepiękne!
Charms SAMOLOT FUG0436
Ocena:
Dodano: 2019-04-22 21:57:29
Autor: Kamila Andrasik
Charms jest bardzo ladny. Zgodny z opisem.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5351074
Ocena:
Dodano: 2019-04-18 10:25:45
Autor: Magda
Długopis bardzo łądnie się prezentuje; przesłane opakowania dodaja szyku :)
Bransoletka skórzana • FUGS001
Ocena:
Dodano: 2019-04-18 08:06:43
Autor: ANNA STEPASIK
Piękna, za żywo wygląda jeszcze ładniej...
Charms Kocham Cię FUG0466
Ocena:
Dodano: 2019-04-17 21:00:15
Autor: Leszek Handzel
Przepiękny żona zachwycona. Polecam
Pierścionek zaręczynowy z cyrkoniami
Ocena:
Dodano: 2019-04-17 19:51:54
Autor: Anna Kleina
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2019-04-17 16:16:29
Autor: ALEKSANDRA ŚLIWA
Pierścionek różaniec piękny. Gorąco polecam
Charms MIŁOŚĆ FUG0468
Ocena:
Dodano: 2019-04-17 15:48:33
Autor: Karolina
Pierścionek zaręczynowy z brylantem 0.04
Ocena:
Dodano: 2019-04-17 14:09:04
Autor: Dariusz pustuł
Szybka dostawa, pierścionek przepiękny, obsługa prefeck ;)
Charms KAMIEŃ URODZINOWY CZERWIEC FUG0332
Ocena:
Dodano: 2019-04-17 13:50:57
Autor: Robert Martowicz
Bardzo dobra jakość wykonania. Polecam.
Srebrna bransoletka • FUG0200
Ocena:
Dodano: 2019-04-17 11:12:38
Autor: Robert LUKOSZEK
Bransoletka śliczna, polecam, uwielbiam wasz sklep :)
Brelok SWAROVSKI • Bu Bu Bag Charm 5457470
Ocena:
Dodano: 2019-04-17 10:58:30
Autor: Joanna
brelok śliczny,
Etui SWAROVSKI • High Smartphone Case with Bumper, iPhone® 8, Blue 5503537
Ocena:
Dodano: 2019-04-17 10:54:52
Autor: edyta kotulska
cała transakcja przebiegła mega profesjonalnie
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen 5296363
Ocena:
Dodano: 2019-04-17 10:53:45
Autor: Małgorzata Marczykiewicz
Długopis piękny !! Szybka wysyłka. Jestem zachwycona
Bransoletka SWAROVSKI • Crystaldust Heart Double Bangle, Purple 5278497 5292451
Ocena:
Dodano: 2019-04-17 10:53:38
Autor: Kamila Magnuszewska
Bardzo ładnie wykonana
Swarovski Remix Collection CHARMS ★ Remix El Alphabet L 5437618
Ocena:
Dodano: 2019-04-14 08:28:00
Autor: Ania
Super zawieszka, pięknie się prezentuje!
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2019-04-03 14:48:16
Autor: Kamil Wilczek
Fantastyczny jedyny w swoim rodzaju pierścionek
Charms KAMIEŃ URODZINOWY MARZEC FUG0489
Ocena:
Dodano: 2019-03-27 06:44:58
Autor: Natalia Wiktorowicz
Bardzo ładny charms
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2019-03-26 21:29:53
Autor: Michał Kundera
Super pierścionek szybka wysyłka
Pierścionek zaręczynowy z cyrkoniami
Ocena:
Dodano: 2019-03-26 08:57:42
Autor: Krystian Maślakiewicz
Charms TULIPAN FUG0321
Ocena:
Dodano: 2019-03-22 18:57:02
Autor: Jolanta Polak
Polecam ten sklep, towar zgodny z opisem do tego bardzo szybka dostawa. Byłam bardzo miło zaskoczona.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, Light Lilac 5354901
Ocena:
Dodano: 2019-03-21 09:08:45
Autor: Aneta
Długopis piekny, elegancki.
Charms MIŁOŚĆ FUG0469
Ocena:
Dodano: 2019-03-21 07:55:38
Autor: Izabela Karolewicz
przyciąga uwagę
Naszyjnik SWAROVSKI • Mickey&Minnie 5429081
Ocena:
Dodano: 2019-03-20 12:26:49
Autor: Brygida Trubalska
Naszyjnik bardzo ładny, szybka i sprawna realizacja zamówienia.
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i topazem 0.04
Ocena:
Dodano: 2019-03-20 10:57:06
Autor: Andrzej
Prześliczny, cudowny!!! To słowa obdarowanej tym pierścionkiem pani :) Cóż więcej trzeba?
Kolczyki SWAROVSKI •  Baron Pierced Earrings 5350617
Ocena:
Dodano: 2019-03-20 08:47:26
Autor: Magdal
Przepiękne!
Kolczyki SWAROVSKI • Bella V Pierced Earrings, Gray, Rose 5299317
Ocena:
Dodano: 2019-03-20 08:31:57
Autor: Dorota
Kolczyki są piękne i eleganckie. Szybka wysyłka - polecam.
Charms BULDOG FRANCUSKI ❤ FUG0293
Ocena:
Dodano: 2019-03-20 08:27:48
Autor: Barbara
Jestem zachwycona! Charms zakupilam jako prezent dla bliskiej osoby. Został wysłany niemalże od razu po złożeniu przeze mnie zamówienia, równie szybko dotarł na miejsce. Grawer i eleganckie opakowanie sprawiło, że był to wyjątkowy podarunek. Polecam zarówno produkt, jak i sklep :)
Pierścionek zaręczynowy z brylantem 0.10
Ocena:
Dodano: 2019-03-15 12:24:12
Autor: Grzegorz M
Charms FUG0320
Ocena:
Dodano: 2019-03-14 18:03:02
Autor: Beata Focht
Koraliki jest naprawdę piękny.
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2019-03-14 10:40:19
Autor: Łukasz Zaręba
Naszyjnik SWAROVSKI • Mickey&Minnie 5429090
Ocena:
Dodano: 2019-03-13 16:28:01
Autor: Anna Kaczanowska
Super kolekcja, zwraca uwagę innych osób.
Charms BULDOG FRANCUSKI ❤ FUG0293
Ocena:
Dodano: 2019-03-13 15:20:26
Autor: Katarzyna Jarmuda-Kostrzewa
Charms buldoczek wyglada ślicznie na bransoletce . Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Pierścionek zaręczynowy z brylantem 0.02
Ocena:
Dodano: 2019-03-13 14:52:15
Autor: Agata Stróżek
SUPER
<<   <   1 234   >   >>