INFOLINIA | RABATY NEGOCJACJA CEN
+48 512 618 571 +48 17 853 37 10 (od 10.00 do 19.00)
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO I ALLEGRO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Swan Charm 5408273
Ocena:
Dodano: 2019-07-17 10:24:40
Autor: Emilia Grzybowska
Prześliczny, siostrzenicy bardzo się podoba, solidnie wykonany, "luksusowy":-).
Charms Jeżyk FUG0463
Ocena:
Dodano: 2019-07-16 21:15:13
Autor: Beata Mrozek
Charms zgodny z opisem, bardzo ładny polecam
Kolczyki SWAROVSKI • No Regrets Banana Pierced Earrings, Multi-colored, Gold plating 5453571
Ocena:
Dodano: 2019-07-16 16:35:11
Autor: Marta Iwaniec
Przepiękne
Charms BULDOG FRANCUSKI ❤ FUG0293
Ocena:
Dodano: 2019-07-16 14:54:53
Autor: Martyna Piątkowska
Naszyjnik SWAROVSKI • Swan Necklace 5007735
Ocena:
Dodano: 2019-07-16 12:06:20
Autor: Grzegorz Bartosiewicz
Brelok SWAROVSKI • Iconic swan Bag Charm 5413623
Ocena:
Dodano: 2019-07-16 10:44:28
Autor: Anna Klimczak Borowiec
Zegarek Swarovski • Cosmic Rock 5466209
Ocena:
Dodano: 2019-07-12 09:51:37
Autor: PM
Żona zachwycona, zegarek jest śliczny. Cena świetna w stosunku do konkurencji. Polecam bezpośredni kontakt ze sklepem w razie braku dostępności na stronie.
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2019-07-11 13:28:04
Autor: Krzysztof Buczkowski
Super Bomba Ekstra
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5224390
Ocena:
Dodano: 2019-07-11 08:19:49
Autor: Anna Raczyńska
Długopis piękny!!! Obsługa profesjonalna,bardzo dobry kontakt i szybka przesyłka-za co dziękuję. Polecam w 100%
Zegarek Swarovski • Crystalline Oval 5480507
Ocena:
Dodano: 2019-07-09 22:42:44
Autor: Waldemar Blazkow
Zegarek zgodny z opisem, polecam
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Heart Charm Ballpoint Pen, Pink 5451985
Ocena:
Dodano: 2019-07-09 11:49:42
Autor: Ania
Kupiony na prezent, ale sama chciałabym taki mieć. Piękny, bardzo szykowny, niebanalny.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Ballpoint Pen, Rose 5354896
Ocena:
Dodano: 2019-07-09 10:57:26
Autor: Wojciech Sienkiewicz
Błyskawiczna wysyłka, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Produkt wysokiej jakości. Polecam
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, White 5354902
Ocena:
Dodano: 2019-07-09 09:34:09
Autor: Nastazja Byczyńska, Wrocławska Agencja Rozwoju Regionalnego
Szybki kontakt, priorytetowa wysyłka, jestem bardzo zadowolona i polecam każdemu.
Charms MAMA FUG0482
Ocena:
Dodano: 2019-07-05 07:11:09
Autor: Przemysław Kowalkowski
Produkt zgodny z opisem i ładnie się prezentuje z pozostałymi elementami,żona zadowolona z prezentu od synka.Polecam
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2019-07-01 20:23:25
Autor: Robert Czop
Piękny pierścionek. Super grawer. Idealnie szybką dostawa i miła obsługa.
Pierścionek różaniec na palec P1865
Ocena:
Dodano: 2019-07-01 14:45:49
Autor: Bernadetta Żygadło
Super produkt. Profesjonalna obsługa.
Pierścionek zaręczynowy z cyrkoniami
Ocena:
Dodano: 2019-06-29 11:41:19
Autor: Mateusz
Piękny pierścionek, szybka wysyłka. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z Państwa usług. Polecam!
Pierścionek zaręczynowy z cyrkoniami
Ocena:
Dodano: 2019-06-25 15:25:33
Autor: Grzegorz Krasucki
Super
Pierścionek zaręczynowy z brylantami 0.12
Ocena:
Dodano: 2019-06-23 18:48:28
Autor: Tomasz Maksymowicz
Super
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5224390
Ocena:
Dodano: 2019-06-19 16:54:01
Autor: Edyta K.
Długopis i grawer śliczny. Polecam.
Pierścionek zaręczynowy z brylantami 0.19
Ocena:
Dodano: 2019-06-19 16:00:50
Autor: Zbigniew Piekarski
Bardzo się podobał , mały subtelny , ale widoczny - doskonałe kształty ( o nic się nie zaczepia ) BRAWO !
Długopis SWAROVSKI • Crystalline Pen White 5224392
Ocena:
Dodano: 2019-06-10 11:39:00
Autor: Agnieszka Węgrzynowska
super extra obsługa! szybko sprawnie i godne polecenia. Dziekuje ;)
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2019-06-05 19:36:50
Autor: Joanna
Szybka i profesjonalna obsługa.
Pierścionek różaniec na palec PSS1865
Ocena:
Dodano: 2019-06-05 17:00:08
Autor: Aleksandra Piechocińska
Piękny różaniec,szybka dostawa.Serdecznie polecam!
Charms GWIAZDY FUG0444
Ocena:
Dodano: 2019-06-05 04:12:40
Autor: JACEK LACHÓR
Charms Lisek FUG0465
Ocena:
Dodano: 2019-06-04 22:39:44
Autor: Ania Kozlowska
Charms przepiękny. !! Polecam !
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2019-06-04 18:41:29
Autor: Ireneusz
Bardzo piękny drobiazg :)
Zawieszka złota XFJ4030
Ocena:
Dodano: 2019-06-04 17:50:46
Autor: Monika Bremer
Charms Kocham moją mamę FUG0319
Ocena:
Dodano: 2019-05-26 22:04:03
Autor: Bożena Busz
Zegarek Swarovski • Crystalline Glam Watch, Metal Bracelet 5452462
Ocena:
Dodano: 2019-05-22 13:57:29
Autor: Arleta Milkowska-Szydlik
Błyskawiczna przesyłka, zegarek dokładnie taki, jak na zdjęciu. Rewelacja! Serdecznie polecam!
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce
Ocena:
Dodano: 2019-05-21 22:56:18
Autor: Karolina Żory
Cudne.Polecam.Osoba która dostała to serduszko ze zdjęciem była zachwycona.
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2019-05-21 15:25:53
Autor: Kamila Gursztyn
Bardzo szybka realizacja zamówienia, zdecydowanie polecam!
Pierścionek różaniec na palec P1865
Ocena:
Dodano: 2019-05-21 06:27:35
Autor: Mateusz Zając
Produkt w 100 % spełnił nasze oczekiwania. Solenizantka zadowolona z prezentu. Dziękujemy!!
Charms Zajączki FUG0132
Ocena:
Dodano: 2019-05-19 15:23:35
Autor: Stanisław Szypuła
Wszystko ok.
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2019-05-19 13:17:58
Autor: Anita Zyśk
Zawieszka z brylantami FZ066-585-B0.025/0.025
Ocena:
Dodano: 2019-05-18 22:03:51
Autor: Alicja Techmańska
Bardzo polecam sklep Kupowałam wielokrotnie i zawsze jestem zadowolona w 100% Szybka realizacja zamówienia i towar zgodny z oczekiwaniami
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2019-05-18 21:15:49
Autor: Joanna Reichert-Harasim
Produkt zgodny z opisem. Piękny.
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2019-05-18 20:43:00
Autor: GABRIELA BEDRUNKA
Produkt rewelacyjny, polecam gorąco.Sklep godny polecenia.Super !
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, Black 5354905
Ocena:
Dodano: 2019-05-18 15:30:34
Autor: Anna Szmytkowska
Świetna obsługa i kontakt. Długopis piękny a grawer bardzo ładnie wykonany. Polecam towar 100% zgodny ze zdjeciem
Kolczyki SWAROVSKI • Mickey&Minnie 5446390
Ocena:
Dodano: 2019-05-18 00:28:52
Autor: Przemek Kubicki
Sklep prowadzony bardzo profesjonalnie, z klasą wobec klienta i bardzo szybko!!!
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5224384
Ocena:
Dodano: 2019-05-17 22:53:40
Autor: Marta Rymanowska Szpital wojewódzki nr 2 Zaopatrzenie
Przesyłka ekspresowa. Długopis piękny. Polecam sklep
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2019-05-17 21:46:10
Autor: Marzena Szymańska
Piękny pierścionek. Osoba obdarowana zachwycona. Polecam
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Heart Charm Ballpoint Pen, Pink 5451985
Ocena:
Dodano: 2019-05-17 21:34:57
Autor: Katarzyna Reńska
Długopis bardzo ładny idealny na prezent.
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2019-05-17 21:16:40
Autor: Adam Kiesz
Bardzo profesjonalne podejście do klienta dodatkowo przemiły kontakt. Natomiast zamówiony towar na wysokim poziomie. Gorąco polecam.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, White 5354902
Ocena:
Dodano: 2019-05-17 21:11:34
Autor: TERESA Waliłko
Bardzo szybki zakup i dostawa z grawerem, długopis pięknie zapakowany, polecam
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Stylus Pen 5296372
Ocena:
Dodano: 2019-04-28 11:35:44
Autor: Marta Sasim
Wszystko w najlepszym porządku Długopis jest przepiękny
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.12
Ocena:
Dodano: 2019-04-27 12:36:00
Autor: Patryk Jusiewicz
Kolczyki SWAROVSKI • Latisha Pierced Earrings 5420249
Ocena:
Dodano: 2019-04-24 18:52:30
Autor: Maria
Wyjątkowe :)
Kolczyki SWAROVSKI • Duo Chain Moon 5412881
Ocena:
Dodano: 2019-04-24 18:40:53
Autor: Maria
Leciutkie jak piórko i przepiękne!
Charms SAMOLOT FUG0436
Ocena:
Dodano: 2019-04-22 21:57:29
Autor: Kamila Andrasik
Charms jest bardzo ladny. Zgodny z opisem.
<<   <   1 234   >   >>