INFOLINIA | RABATY NEGOCJACJA CEN
+48 512 618 571 +48 17 853 37 10 (od 10.00 do 19.00)
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO I ALLEGRO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Kolczyki SWAROVSKI • Duo Chain Moon 5412881
Ocena:
Dodano: 2018-12-11 05:25:35
Autor: Agnieszka Świebodzińska
Szybka wysyłka , produkt dobrze zapakowany . Polecam
Swarovski Remix Collection ★ Swarovski Remix Strand Stone 5435651 5451032
Ocena:
Dodano: 2018-12-10 15:18:27
Autor: Sylwia
Produkt dotarł bez uszkodzeń, bardzo profesjonalnie zapakowany, już kolejnego dnia dostałam informację o wysyłce zamówienia. Bardzo polecam!
Srebrna bransoletka • FUG0200
Ocena:
Dodano: 2018-12-10 09:13:21
Autor: Greg Shrek
Wspaniała na miare rozmiar 19. szybka dostawa
Zestaw CHARMSÓW • FUGF0415
Ocena:
Dodano: 2018-12-09 13:55:33
Autor: Tomasz Mazurek
Produkt nie odstępuje jakością od konkurencji. Wiadomo co mam na myśli. Bardzo dobre wykonanie! Zakupiłem w promocji z jeszcze jednym charmsem i dostałem prezent. Wszystko zapakowane w piękne pudełko z blaszką i dedykacją którą sobie wybrałem. A dopełnieniem do szczęścia była obsługa Waszych konsultantów. Dzwoniłem po zamówieniu, bo coś zapomniałem. Gratuluje pracownicy, profesjonalizm i pełne zaangażowanie w rozwiązaniu mojej sprawy, bo sam sobie gapa namieszałem. Brawo Wy - FUGART! Jeszcze nie raz u Was zrobię zakupy i polecę Was swoim znajomym i rodzinie. Zdrowych i Wesołych Świąt!
Swarovski Remix Collection CHARMS ★ Remix El Alphabet K 5437619
Ocena:
Dodano: 2018-12-08 16:40:33
Autor: Magdalena
Szybka wysyłka pięknie zapakowane najniższa cena na rynku. Zawieszka super
Charms Ukochana mama FUG0356
Ocena:
Dodano: 2018-12-08 14:39:49
Autor: PAWEŁ JUSKOWIAK
Super polecam. Zona zadowolona
Bransoletka SWAROVSKI • Fran Bracelet 5217218
Ocena:
Dodano: 2018-12-08 00:29:29
Autor: Justyna Trala
Świetne wykonanie bransolety. Wysoka jakość materiałów.
Naszyjnik srebrny celebrytka 011/3NS/A
Ocena:
Dodano: 2018-12-07 18:45:02
Autor: Edyta Marciniak-Przelaskowska
Charms KOT FUG0297
Ocena:
Dodano: 2018-12-07 13:59:20
Autor: Joanna Rudnicka
śpiący kotek jest śliczny i pasuje do bransolety "Pandory".
Kolczyki SWAROVSKI • Duo Pierced Earrings Hoop Moon 5440458
Ocena:
Dodano: 2018-12-07 06:23:33
Autor: agnieszka cholewińska
Piękne... :-)
Swarovski Remix Collection ★ Swarovski Remix Strand Stone 5435651 5451032
Ocena:
Dodano: 2018-12-06 23:00:41
Autor: Anna
Delikatna,subtelna bransoletka, z zawieszkami tworzy piękną całość.
Charms Czerwone serce FUG0394
Ocena:
Dodano: 2018-12-06 22:25:09
Autor: Lidia Czopek
Piękny, polecam. Pasuje do mojej Pandoryki <3
Bransoletka SWAROVSKI • Iconic Swan Double Bracelet, Black, Rose gold plating 5344132
Ocena:
Dodano: 2018-12-06 22:19:43
Autor: Dorota Wołowska
Jest śliczna
Srebrna bransoletka • FUG0200
Ocena:
Dodano: 2018-12-05 17:52:00
Autor: Marcin Kotarski
Super
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Swan Charm 5408273
Ocena:
Dodano: 2018-12-05 14:13:08
Autor: Agnieszka Dereń, Ewa Rogozińska
Jestem bardzo zadowolona z szybkiej i rzetelnej dostawy. Sprawa załatwiona profesjonalnie. Dziękuję i pozdrawiam
Charms STOKROTKI ❤  FUG0339
Ocena:
Dodano: 2018-12-05 10:49:16
Autor: Aurelia Czarnecka
Ładniejszy niż Pandora :* za taka cenę !!:)
Srebrna bransoletka • FUG0200
Ocena:
Dodano: 2018-12-05 09:16:02
Autor: ANNA STEPASIK
Piękna, serdecznie polecam. Jakość PANDORY!
Charms Łapacz snów FUG0392
Ocena:
Dodano: 2018-12-05 09:09:42
Autor: Małgorzata Kolano
Pięknie się prezentuje.
Bransoletka SWAROVSKI • Iconic Swan Double Bracelet, Black, Rose gold plating 5344132
Ocena:
Dodano: 2018-12-05 08:27:42
Autor: Ucieszona zakupem
Subtelna i pełna prostolinijnej elegancji.
Swarovski Remix Collection ★ Swarovski Remix Collection Swan, Multi-colored, Rhodium plating 5375252
Ocena:
Dodano: 2018-12-05 08:05:27
Autor: Katarzyna Kwidzińska
Bransoletka bardzo ładnie się prezentuje. Jest delikatna.
Naszyjnik SWAROVSKI • Sparkling Flower Necklace 5408437
Ocena:
Dodano: 2018-12-05 07:55:21
Autor: Julia Chrabołowska
Charms JEDNOROŻEC FUG0347
Ocena:
Dodano: 2018-12-05 07:23:10
Autor: Dorota Husejko
Jest śliczny, malutki ale śliczny. Jestem pozytywnie zaskoczona, bo jest ładniejszy niż na zdjęciu. Gorąco polecam! Przesyłka sprawna i bez problemów.
Charms GWIAZDY FUG0280
Ocena:
Dodano: 2018-12-05 05:28:47
Autor: Małgorzata Kulesz
Piękne jestem bardzo zadowolona zamówienie zrealizowane szybko .
Zegarek Swarovski •  Era Journey Watch, Metal bracelet, Gray, Rose gold tone 5295366
Ocena:
Dodano: 2018-12-05 00:58:33
Autor: Grzegorz Nowaczyk
Realizacja zamówienia zgodna z oczekiwaniem. Pełen profesjonalizm. Polecam.
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2018-12-04 22:29:02
Autor: Monika N.
piękny różaniec, dokladnie wykonany, przesyłka ekspresowa, bardzo miła i kompetentna obsługa. Gorąco polecam !
Charms KAMIEŃ URODZINOWY GRUDZIEŃ FUG0422
Ocena:
Dodano: 2018-12-04 22:23:55
Autor: Sylwia
ślicznie się prezentuje
Charms BULDOG FRANCUSKI ❤ FUG0293
Ocena:
Dodano: 2018-12-04 22:14:18
Autor: Iwona Dernałowicz
Szybka realizacja ,towar zgodny z opisem.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen 5296363
Ocena:
Dodano: 2018-12-04 22:07:40
Autor: Anna Konczak
Jestem bardzo zadowolona. Pięknie wykonany długopis, staranny grawer. Dodatkowo złączone piękne opakowanie wraz z torebką. Profesjonalnie i bardzo estetycznie
Etui SWAROVSKI • March Fox iPhone ® 8 case 5429137
Ocena:
Dodano: 2018-12-04 21:32:10
Autor: Dagmara Krawczyk
Swarovski Remix Collection ★ Swarovski Remix Strand Stone 5435651 5451032
Ocena:
Dodano: 2018-12-04 20:57:36
Autor: Alicja Mamczynska
Swarovski Remix Collection ★ Swarovski Remix Collection 5375185
Ocena:
Dodano: 2018-12-04 20:37:28
Autor: Joanna Struska
Bardzo ładna bransoletka . Świetna kolekcja .
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.03
Ocena:
Dodano: 2018-12-04 20:19:31
Autor: Tomek
Wspaniały, wyglada lepiej niż na zdjęciu
Pierścionek różaniec na palec P1865
Ocena:
Dodano: 2018-12-04 20:19:29
Autor: Barbara
Różaniec na palec śliczny, ładnie zapakowany, przesyłka ekspresowa. Polecam
Bransoletka SWAROVSKI • Angelic Square Bracelet, Blue, Rhodium plating 5289514
Ocena:
Dodano: 2018-12-04 20:19:24
Autor: Milena
Piękna bransoletka, delikatna. Pasuje zarówno na codzień, jak i na specjalne okazje.
Długopis SWAROVSKI • Crystalline Pen 5224387
Ocena:
Dodano: 2018-12-04 20:18:41
Autor: Klaudia
Śliczny długopis w wyśmienitej cenie. Wysyłka ekspresowa, sporo zamawiam rzeczy z internetu i dawno się nie spotkałam z tak szybką wysyłką. Długopis zamówiony po południu, a na drugi dzień już za mnie czeka. Polecam w 100%!!!
Naszyjnik SWAROVSKI • Mickey&Minnie 5429081
Ocena:
Dodano: 2018-12-04 20:18:28
Autor: Kamil
Polecam wisiorek ładny okiem faceta , grawer super.
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2018-12-04 14:25:26
Autor: Urszula Skibniewska
Piękny pierścionek. Polecam!
Pierścionek z cyrkoniami P1830
Ocena:
Dodano: 2018-12-04 13:41:13
Autor: Justyna Walkowicz -Slowik
Piękny i zgrabny :) do tego wysoka jakość w niskiej cenie :) POLECAM
Zegarek Swarovski • Crystal Lake 5416023
Ocena:
Dodano: 2018-12-03 21:39:33
Autor: Roman Stasiak
Zegarek Swarovski • Crystal Lake 5416017
Ocena:
Dodano: 2018-12-03 17:48:37
Autor: Milena
Piękny, wygląda zjawiskowo, ślicznie się mieni
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2018-12-03 17:01:51
Autor: Teodor Jurewicz
Rewelacja
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.05ct
Ocena:
Dodano: 2018-12-03 15:05:07
Autor: Adam Miszk
Pierścionek zaręczynowy z brylantem 0.30
Ocena:
Dodano: 2018-12-03 11:07:16
Autor: Damian Frymarski
Powiedziała tak :) dziękuję:)
Zegarek Swarovski • Eternal Watch, Metal bracelet, White, Rose gold tone 5377576
Ocena:
Dodano: 2018-12-03 10:44:02
Autor: Mariola Chmielewska
Super biżuteria i zegarki w jednym, robi wrażenie
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2018-12-03 09:51:05
Autor: Paweł M
Piękny pierścionek. Narzeczona była zachwycona
Wkład do długopis SWAROVSKI - Niebieski 5064892
Ocena:
Dodano: 2018-11-28 15:03:13
Autor: Urszula Jakubiec-Makowska
Produkt zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Polecam!
Charms Serce miłości FUG0350
Ocena:
Dodano: 2018-11-28 12:23:28
Autor: Monika Furman
Wykonanie i wyglad świetne. Polecam
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2018-11-26 10:25:13
Autor: Joanna
Produkt doskonałej jakości, bardzo starannie wykonany, wygląda identycznie jak na zdjęciu więc nie zawiodłam się. Do tego bezpłatny grawer - wspaniały! Dziękuję.
Wkład do długopis SWAROVSKI - Niebieski 5064892
Ocena:
Dodano: 2018-11-25 21:36:10
Autor: Beata Ges
Super.
Długopis SWAROVSKI • ECLIPSE BALLPOINT PEN, WHITE 5285947
Ocena:
Dodano: 2018-11-24 21:50:26
Autor: Klient
Wszystko w porządku
<<   <   1 234   >   >>